בקשה בקשות למסירה תשפ"ד

למכירה
תנור דאבו 42 ליטר 2360W דגם 1508
בשימוש לפסח שנים בודדות
במצב חדש !!!
פרווה
500 שח

למסירה מיטה זוגית (לא יהודית) מהממת ובמצב מעולה
1.5 רוחב
2 אורך
כולל מזרן אורטופדי איכותי!
ממושב יסודות
לפרטים נוספים לשלוח הודעה פרטית.
1000443785.jpg

למסירה שטיח במצב מעולה
גודל 4*5
ממושב יסודות
לפרטים נוספים לשלוח הודעה פרטית

קבצים מצורפים

• IMG_4810.JPG
    5.6 MB · צפיות: 15
מחפשת עגלת moon של אינפנטי
לצורך חלקי חילוף
אשמח בחינם או במחיר סימלי.
תודה!

זה מה שאני צריכה.
את הברזל האחורי..
גם אני
אוף אני מסתובבת כבר תקופה עם עגלה מוזנחת אלרי שכבר פעמיים הזמנתי גגון חדש וזה בכל פעם נופל אין לי מושג איך!!!!!!
יש למישהו פתרון?
לא באלי להשקיע בה יותר!

גם אני
אוף אני מסתובבת כבר תקופה עם עגלה מוזנחת אלרי שכבר פעמיים הזמנתי גגון חדש וזה בכל פעם נופל אין לי מושג איך!!!!!!
יש למישהו פתרון?
לא באלי להשקיע בה יותר!
מאיפה מזמינים וכמה עולה?
אולי יש חנות של חלקי חילוף? אני לא מצאתי מידע..

מאיפה מזמינים וכמה עולה?
אולי יש חנות של חלקי חילוף? אני לא מצאתי מידע..
אני הזמנתי מהחברה, אבל זה לא עוזר
זה פשוט נופל
הגעתי פעמיים מהמטפלת הביתה ואין!
לכן לא בא לי שוב להזמין ולשלם מחיר מלא על הגגון (הם לא מוכרים רק ברזל אלא גגון שלם)

אני הזמנתי מהחברה, אבל זה לא עוזר
זה פשוט נופל
הגעתי פעמיים מהמטפלת הביתה ואין!
לכן לא בא לי שוב להזמין ולשלם מחיר מלא על הגגון (הם לא מוכרים רק ברזל אלא גגון שלם)
ואין אפשרות להדביק את זה או משו?
כמה עולה גגון?

למסירה צלחת חדשה למיקרוגל - עם משולש זכוכית באמצע.- משהו כזה:
1754396853891.png

נשמח למטען מחשב hp ראש עגול-אפשרי בתשלום.
יעזור לנו מאד!

למסירה ילקוט מודן חדש לבנים צבע אפור שחור עם כדור רגל

נשמח לקבל מובייל כמה שיותר קטן בעדיפות לקפיץ (של פעם)
גם חלקים שלו. או מובייל לעגלה
כמו כן סל של עגלת סיטי מיני (בייבי ג'וגר האגדית) ואם יש מגש קדמי זה יועיל ממש!
כל העגלות שזורקים ברחוב.. לפני זריקה אשמח מאד

למסירה 3 מגירות ורודות עליזות לילדות גודל בערך 30/30/30.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה