- הוסף לסימניות
לא וכבר אין לי אתת העגלה...השגת אני מחפשת גם אפילו לקנות
לא וכבר אין לי אתת העגלה...השגת אני מחפשת גם אפילו לקנות
מחפשת גם אם יש לעוד מישהומחפשת עגלת moon של אינפנטי
לצורך חלקי חילוף
אשמח בחינם או במחיר סימלי.
תודה!
זה מה שאני צריכה.מחפשת גם אם יש לעוד מישהו
צריכה רק את הברזל של הגגון שאיכשהו נפל ונעלם
גם אניזה מה שאני צריכה.
את הברזל האחורי..
מאיפה מזמינים וכמה עולה?גם אני
אוף אני מסתובבת כבר תקופה עם עגלה מוזנחת אלרי שכבר פעמיים הזמנתי גגון חדש וזה בכל פעם נופל אין לי מושג איך!!!!!!
יש למישהו פתרון?
לא באלי להשקיע בה יותר!
אני הזמנתי מהחברה, אבל זה לא עוזרמאיפה מזמינים וכמה עולה?
אולי יש חנות של חלקי חילוף? אני לא מצאתי מידע..
ואין אפשרות להדביק את זה או משו?אני הזמנתי מהחברה, אבל זה לא עוזר
זה פשוט נופל
הגעתי פעמיים מהמטפלת הביתה ואין!
לכן לא בא לי שוב להזמין ולשלם מחיר מלא על הגגון (הם לא מוכרים רק ברזל אלא גגון שלם)
את מה להדביק?ואין אפשרות להדביק את זה או משו?
כמה עולה גגון?
את הקצה של הגגון לתוך הבסיס..לא זוכרת אולי משהו כמו 100...
את מה להדביק?
ואז לא אוכל לכבס את זה לעולם?את הקצה של הגגון לתוך הבסיס..
באיזה עיר?למסירה צלחת חדשה למיקרוגל - עם משולש זכוכית באמצע.- משהו כזה:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים