בקשה בקשות למסירה תשפ"ד

מחפש טרמפיסט לבוגבו בי.
תודה!

מחפשת מכונת תפירה בסיסית חשמלית לתיקונים בבית..

יש לי מקטין לסלקל לניו בורן למי שחיפש...

קבצים מצורפים

• IMG_3549.JPG
    IMG_3549.JPG
    KB 618.1 · צפיות: 32
יש לי שקית(מעל 10 בגדים) בגדים של אישה
מידות 40-42-44
בגדים במצב מעולה+++
(שמלות, עליוניות, חצאיות, שבת ויום יום)

אם יש למישהו בדחיפות חלקי חיולוף לבריכת עמודים כחולה,
יעזור לנו מאוד!!
בעיקר החלקים המחברים: ה- T , והברגים וכל מה שמחבר.

ושוב, אם יש למישהו חלקי חילוף למקרר שארפ 4 דלתות, יעזור לנו מאד החלק הפלסטיק של הבקבוקים (בדלת השמאלית למטה)
תודה

מחפשים עגלת תאומים בבני ברק
במצב ובמחיר טוב
0583212115

למישהו יש למסירה בגדים לבת מידות 2-3-4 לעונת המעבר והחורף - במצב טוב?
גם נעליים ומגפונים מידות 22-23 במצב טוב יתקבלו בברכה.
תודה רבה! תזכו למצוות!

דרוש בדחיפות נעלי צד ראשון לתינוקת בגיל שנה וחצי בבני ברק
בפל 0583212115

למישהו יש למסירה בגדים לבת מידות 2-3-4 לעונת המעבר והחורף - במצב טוב?
גם נעליים ומגפונים מידות 22-23 במצב טוב יתקבלו בברכה.
תודה רבה! תזכו למצוות!
אם זה רלונטי עבורך תצרי קשר במייל ואני יבדוק
זה ממש המידות של הבת שלי ובכיף

• תודה
Reactions: zap
אשמח מאד אםלמישהוא יש למסור חלקים לעגלת בוגבו קמיליון
קשתות לגגון
וכן פגוש לעגלה

תודה רבה מראש

היי,
מחפשת גלגל קדמי לעגלת בוגבו בי 3 שלדה מתכת,
כל שאר העגלה טובה...
אם יש למשהו עגלה ישנה / כבר לא בשימוש נשמח!
כמו"כ אשמח לאמבטיה + מתאמים לבוגבו bee 3/5/6
תודה!

שלום אשמח אם יש למישהו שידה קטנה לח"ש וארון מגירות נמוך(עץ או פלסטיק) אזור ירושלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה