נכתב ע"י מללי;1869960:נא להתפלל על שרה בת ברכה
במצב קשה
מצורף לינק לתהילים
http://tehilimyahad.com/mr.jsp?r=iE2YNgoZeV
שבת שלום ובשורות טובות!
נכתב ע"י סימי;1837683:דב אליעזר זאב בן סימא בבצא- במצב קשה בטיפול נמרץ, מונשם וסובל מאד...
נכתב ע"י גיליון;1901499:נא להתפלל לרפואת
הנערה הצעירה שחלתה שנית במחלה
טובה בת אסתר בלהה
לרפואה שלמה במהרה!
תנסו קצת לדמיין ותתפללו חזק, תעבירו לכולם:
לקרוע את השמים!!!
בבקשה תתפללו חזק לרפואת אחינית שלי
תהילה בת חיה
ילדה בת 6 שעכשיו גילו לה את המחלה בצורה קשה מאוד
והתחילה טיפולים נוראיים וממש שורפים
תהילה שוכבת וצורחת "אני נשרפת!!! תשפכו עלי מים!!!! אני נשרפת!!"
תהילה סובלת נורא!!
להעביר!! לא להפסיק!! להתפלל חזק!!!!!!!
נכתב ע"י שח מט;1924135:תתפללו דחווף!! על שכנה שלי!!!
אישה צעירה לילדים
בת שבע בת חנה
היא נדבקה בשפעת החזירים
וממש כעת בקריסת מערכות!!! חייבים תפילות!!!
http://tehilimyahad.com/mr.jsp?r=OhjSTHL6VQ
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //