מידע שימושי בקשו ממני לפרסם-גמ"ח מודעת מאורסים

• הוסף לסימניות
למי שמעוניין לשלוח למייל- שם חתן וכלה אבי החתן ואבי הכלה ישיבת הבחור סמינר הבחורה עיר הבחור עיר הבחורה מאורסים אור ל...
למייל-meorasimgmh בג'מייל.
ולציין גודל הדפסה או שמדפיסים על A3 ומחברים.
בשמחות אצל כולם.

• הוסף לסימניות
מצרפת 4 מהדוגמאות של העיצוב
ב"ה הופתענו מהדרישה:)

ואם גם לכם מגיע מזל טוב, תבחרו מודעה, תשלחו את הפרטים לכתובת: meorasimgmh בג'מייל,
ותקבלו את הקובץ מוכן לדפוס חינם:)
ב"ה יש שהרבה מתנדבות וישתדלו שתקבלו את הקובץ מוכן כמה שיותר מהר.
מזל טוב!

מאורסים.JPG

• הוסף לסימניות
מצרפת 4 מהדוגמאות של העיצוב
ב"ה הופתענו מהדרישה:)

ואם גם לכם מגיע מזל טוב, תבחרו מודעה, תשלחו את הפרטים לכתובת: meorasimgmh בג'מייל,
ותקבלו את הקובץ מוכן לדפוס חינם:)
ב"ה יש שהרבה מתנדבות וישתדלו שתקבלו את הקובץ מוכן כמה שיותר מהר.
מזל טוב!

צפה בקובץ המצורף 743903
איזו זכות יש לכן... מקנאה!
רק שימי לב שבדוגמא מספר 3 גודל הכתב של הכלה גדול משמעותית מזה של החתן...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סליחה על הסטיה אבל אני חייב עזרה דחופה אני צריך להדפיס עמוד אחד על פני כמה עמודים ואני ממש לא מצליח! עזרתכם!!!

• הוסף לסימניות
עדיין הגמח פעיל?

• הוסף לסימניות
מצטרפת לגמ"ח...
יש לי תוכנת גימטריון שהועלתה פה פעם לפני שנים וקצת שכללתי אותה...
מי שמעונין ישלח מייל עם שם מלא ושם משפחה של החתן והכלה (כולל שמות חיבה אם יש)
ואשלח לכם קובץ גימטראות נחמד ומשמח...
המייל שלי prespektiva10 בג'ימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה