כללי בקשר לאשכול שהעלו פה

• הוסף לסימניות
זה הזכיר לי גם קומבינה נחמדה דומה שעשיתי לא מזמן.
הגיע אלי חבר שהיה צריך להכין סטיקר פשוט בערבית.
מכיון שלא אני ולא הוא לא יודעים ערבית וגם אין לי מושג איך נראית מקלדת בערבית היינו בבעיה.הקומבינה שבסוף ברוך ה' עשינו היתה כזאת:
שלחתי לעצמי מייל עם התוכן בעברית,בג'י מייל עשיתי תרגם הודעה לערבית,לטקסט בערבית שהופיע לי עשיתי העתק הדבק לוורד,בוורד יצרתי Pdf עם הטקסט בערבית(מכיון שבאילוסטריטור הוא לא זיהה את הטקסט ללא pdf),את הpdf שתלתי בתוך אילוסטריטור בתור טקסט(לא תמונה)וכך יכולתי לעצב את הטקסט והסטיקר בערבית.
יצירתי לא?

• הוסף לסימניות
יפה לך!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד! אחרים היו עורכים סבב של טלפונים ולבסוף מתיאשים...
כשזה מגיע לערבית תמיד כדאי להסתדר לבד.....:eek:

• הוסף לסימניות
אני מצדיע לאילוסטרייטור שמתעקש לא לדבר ערבית...

• הוסף לסימניות
התרגום בג'ימייל בטוח מוצלח?

• הוסף לסימניות
לא מבין למה היית צריך לשלוח מייל לג'ימייל?

אפשר ללכת ישירות ל:
http://translate.google.com

הנה: שלום לך אח שלי = مرحبا لكم أخي

ובדקתי, אפשר להדביק את זה באילוסטרייטור בלי בעיה, רק צריך להיות על פונט שיש בו אותיות בערבית
נניח Andalus Regular
או Arial unicode

לא מבין מה הסתבכת, ג'ימייל וורד PDF עמאיית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;266315:
לא מבין למה היית צריך לשלוח מייל לג'ימייל?

אפשר ללכת ישירות ל:
http://translate.google.com

הנה: שלום לך אח שלי = مرحبا لكم أخي

אם כבר בדיוקי התרגום עסקינן, העתקתי את מה שכתבת בערבית והדבקתי בתרגום של גוגל , ומה שיצא זה:
'שלום לכם אחי'

אמנם לא נורא אבל יש הבדל משמעותי, ובמיוחד שמדובר באותה תוכנת תירגום. (אולי זה קשור ליחיד ורבים בערבית? לא מתמצא..)

מקווה שהסטיקר דלעיל לא היה קריאה לשלום עם הבני דודים, והוא תירגם את זה כקריאה למלחמה...:)

• הוסף לסימניות
א.אילוסטריטור לא קיבל את זה מהג'ימייל.נקודה.למרות שיש בו פונט ערבית.רק בpdf.
ב.חיפשתי כמה מילונים באינטרנט אבל אף אחד לא ידע לתרגם מעברית ולכתוב בערבית.
ג.הקטע לא היה הידע והשליטה אלא סתם יצירתיות משעשעת.
ד.הסטיקר לא היה קריאה לשלום אלא הפוך...
ה.אשריכם:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה