דרוש מידע בקשר להרשאה בדרייב

• הוסף לסימניות
נתקלתי בבעיה שג'ימייל כבר לא שואל אותי איך לתת גישה לקובץ שאני מעלה למייל ועובר אוטומטית בדרייב
מישהו העלה את השאלה בעבר אבל לא קיבל תשובה:
צריכה לשלוח חומר דחוף בדרייב.
הבעיה שבגלל החסימה אין לי כ"כ גישה אליו.
פעם כשהייתי שולחת דרייב בג'ימייל היתה מופיעה לי שאלה איך אני רוצה לתת גישה (הצגה, צפייה, או לכל מי שיש קישור יוכל לצפות. משהו כזה)
בזמן האחרון השאלה הזאת לא מופיעה אלא במקום זה בודק הרשאות משהו ושולח.
ואז מבקשים ממני גישה וכאמור אין לי דרך לאשר.
מישהו יכול לעזור לי דחוף איך משנים את ההגדרות ככה שהשאלה תשוב ותופיע?
תודה רבה!!!
מישהו יודע איך מחזירים את האופציה הזו?
(מצאתי בעזרה של גוגל שאומרים שניתן לשנות את זה בהגדרות של הדרייב אבל לא מצאתי את האפשרות הזו)
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אין צורך להחזיר את האופציה
אחרי שהקובץ עלה תלחצי עליו ויהיה לך לחצן כחול שכתוב עליו שיתוף תשני את ההגדרה שכל מי שיקבל יוכל לצפות
זה הכל בהצלחה

• הוסף לסימניות
אין צורך להחזיר את האופציה
אחרי שהקובץ עלה תלחצי עליו ויהיה לך לחצן כחול שכתוב עליו שיתוף תשני את ההגדרה שכל מי שיקבל יוכל לצפות
זה הכל בהצלחה
תודה על התשובה
לא הבנתי איפה ללחוץ?
1699958415870.png

• הוסף לסימניות
זה מה שנפתח לי בלחיצה ימנית.
1699958730233.png

או זה:
1699958674490.png

• הוסף לסימניות
אם זה מישהו ששלח לך קובץ ואת רוצה להעביר את הקובץ הזה הלאה את לא יכולה רק אותו בנאדם שהעלה את הקובץ יכול לשנות את האפשרויות גישה
תאמת שעדיין לא כל כך הצלחתי להבין מה את רוצה
אם אני יבין אולי אוכל לעזור לך יותר

• הוסף לסימניות
תודה על ההתגייסות לעזרה
אני רוצה לשלוח ללקוח מייל עם קובץ גדול.
בעבר כשהייתי מעלה את הקובץ ומצרפת אותו להודעה
הוא היה מצרף לי אותו וכשהייתי לוחצת 'שליחה' היתה קופצת לי הודעה שבה הייתי מסמנת איזו אפשרות של שיתוף אני רוצה.
עכשיו, כשאני שולחת הוא שולח לי מייד בלי לשאול אותי איך לשתף
ואז הלקוח צריך לבקש ממני גישה אחרי שהוא מקבל את ההודעה.
והוא לא משותף אוטומטית.
מקוה שעכשיו יותר הובנתי
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
כן עכשיו זה ממש מובן
אז בעיקרון זה בדיוק כמו שאמרתי לך
את מעלה את הקובץ אחרי שהעלית אותו את לוחצת על הקובץ
הוא נכנס לך לתוך הקובץ הפנימי יהיה לך לחצן כחול של שיתוף ושם צריך לשנות את ההגדרות שיתוף
בדיוק כמו ששלחתי לך בצילומי מסך
אם לא אני לא יודעת מה הבעיה
בהצלחה!
בעיקרון אין סיבה שזה לא יעבוד

• הוסף לסימניות
כן עכשיו זה ממש מובן
אז בעיקרון זה בדיוק כמו שאמרתי לך
את מעלה את הקובץ אחרי שהעלית אותו את לוחצת על הקובץ
הוא נכנס לך לתוך הקובץ הפנימי יהיה לך לחצן כחול של שיתוף ושם צריך לשנות את ההגדרות שיתוף
בדיוק כמו ששלחתי לך בצילומי מסך
אם לא אני לא יודעת מה הבעיה
בהצלחה!
בעיקרון אין סיבה שזה לא יעבוד
עכשיו הבנתי אותך
לחצתי על הקובץ
נפתח החלון עם הלחצן שאמרת, אבל אפור :(
1699960363010.png

• הוסף לסימניות
יש איזו דרך אחרת לעשות את זה?
כי אם אני שולחת הרבה קבצים זה בכל מקרה יהיה מסובך - לאשר כל קובץ בפני עצמו
(בנוסף לזה שהאפשרות הזו לא עובדת אצלי בכלל משום מה)

• הוסף לסימניות
יש איזו דרך אחרת לעשות את זה?
כי אם אני שולחת הרבה קבצים זה בכל מקרה יהיה מסובך - לאשר כל קובץ בפני עצמו
(בנוסף לזה שהאפשרות הזו לא עובדת אצלי בכלל משום מה)
ניתן לפתוח תיקייה בדרייב .ושם להכניס את כל הקבצים שתרצי לשלוח לאותו נמען.
ואז בדרייב עצמו ללחוץ על שיתוף של התייקיה>להגדיר כל מי שיש לו את הקישור (צפיה/עריכה)
לבצע העתקה ללינק
ואז שנכנסים למייל רק לבצע הדבקה לurl
הנמען יכנס ישירות לתיקיה וימצא שם את על הקבצים.

• הוסף לסימניות
גם אני נתקלתי בבעיה הזו בתקופה האחרונה, איך ניתן להחזיר את האופציה שתופיע חלונית השיתוף לפני שליחת המייל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אני רוצה להעלות נקודה שפתאום 'קפצה' לי.

כאשר בחור ספרדי מישיבה בפריפריה נוסע הביתה כי לא חש בטוב, והמשטרה הצבאית מופיעה באותו לילה בביתו. זה לא ולא קרה במקרה, נכון?

נניח שמו בישראל: יהודה בן זקן.

נניח רגע לשאלה המקוממת לכשעצמה למה נטפלים דווקא לספרדים, ונתמקד בשאלה הבאה: איך הם ידעו? מי גילה להם שבליל י"ד כסליו אפשר לתפוס עריק פלוני בכתובת הוריו??

יש 2 אפשרויות בסך הכל.

1. איכון סלולרי על כל המוגדרים עריקים
  2. רשת עניפה של משתפ"ים

נפרק את זה רגע לבנה אחרי לבנה, אוקיי?

אם יש איכון – האם לכל בחור ישיבה יש קו סלולרי על שמו? אני די בטוח שלא. אז המשמעות היא שהם צריכים להשיג רשומות של כל בעלי הקווים במשפחה, נגיד למשפחה בן זקן מנתיבות יש 10 קווים. ואז לאכן את כולם, ולבודד אחד מהם שנמצא בקביעות במשך ימים ארוכים באותה נקודה, ואז בהצלבה עם מערכות מידע אחרות יודעים שהכתובת X בבני ברק היא ישיבה כלשהי. שם לומד כנראה העריק "שלהם" – יהודה ני"ו.

מסקנה?

עריק יהודה בן זקן משוייך למס' סלולרי 05555555 שרשום על שם האבא, אליעזר בן זקן. ואז כאשר המספר הנ"ל פתאום מגיע לילה לבית הוריו – הגייסים יכולים להתנפל.

מה שמעלה את השאלה הבאה...

עד כמה זה חוקי, למען ה'?

נגיד נגיד שהמשטרה הצבאית ביקה אישור מגלי בהרב מיארה שאישרה בחפץ לב לבצע איכון אחר מס' סלולרי הרשום על שם יהודה בן זקן. העריק. אני מניח שהוגשה בקשה רוחבית כזו ואושרה בחיוך גדול.

אבל איזה פעלול חוקי יכול לגרום לאישור לעשות איכון סלולרי אחרי מס' של האבא? אליעזר? מבחינת החוק הוא אזרח שומר חוק, שבנו בן ה 18 לא ברשותו.

חשבתם על זה?

ובוא ניגע באפשרות השניה. ב'.

כדי שבחור מישיבת כסא רחמים או כל ישיבה אחרת, יסכים להיות חלאת המין האנושי ולדווח לגייסים על כל בן ישיבה שנוסע להוריו, הוא צריך להיות יצור מאוד מריר, מאוד אוהב כסף, ומישהו שקל לשכנע אותו לעשות את העבודה שלו. להלשין.

אז אם הייתי רכז שטח בשב"כ, הייתי מפעיל חמ"ל עם כמה עשרות בני תורה לשעבר, שמכרו את נשמתם לשטן, והם 'מדובבים' בחורי ישיבה תמימים, חלשים, בכל ישיבה ספרדית, נותנים להם כמה מאות שקלים על כל פיסת מידע, ומבטיחים להם שלא יקרה שום רע לכל בחור שהם ילשינו עליו.

אוקיי?

אבל זו אפשרות לא סבירה. כי כדי להפעיל רשת כזו צריך המון כוח אדם מאוד ספציפי. אנשים שמכירים את השפה, הז'רגון של בני התורה הספרדים, ויכולים להפעיל עליהם לחצים פסיכולוגיים חכמים, ולהפוך אותם למשת"פים.

כמה חבר'ה כאלו יש? כנראה בודדים. אז הצבא צריך לאתר כמה עשרות כאלו, שמוכשרים בשכנוע, לתת להם כלים וכסף ולסייע להם במערך שלם וענף להשיג משת"פים בכל ישיבה ספרדית...

זה לא מחזיק, כי מתישהו מישהו יישבר, הלב היהודי יכה בו, והוא יספר לרב של הישיבה שהוא בתפקיד כזה וכזה – והרשת כולה תיחשף וכולם יהיו זהירים.

אז מה כן קורה פה? (עשו לי חסד ואל תיכנסו לפוליטיקה פנים חרדית, זה לא מעניין אותי)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה