כללי בקשר ללוח חזון שמים

• הוסף לסימניות
בעקבות האשכול שפתחה "צילה" http://www.prog.co.il/showthread.php?t=168318 עשיתי חיפוש כדי להעלות לה אשכול שהיה לא מזמן בנושא וראיתי שהוא נעלם. היו בו כמה גרסאות שהעלו של "חזון שמיים". למה הוא איננו? וגם: התוכנות שהעלו הן חינמיות או לא?
חשוב לי לדעת, תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1284369:
בעקבות האשכול שפתחה "צילה" http://www.prog.co.il/showthread.php?t=168318 עשיתי חיפוש כדי להעלות לה אשכול שהיה לא מזמן בנושא וראיתי שהוא נעלם. היו בו כמה גרסאות שהעלו של "חזון שמיים". למה הוא איננו? וגם: התוכנות שהעלו הן חינמיות או לא?
חשוב לי לדעת, תודה.

הכנסתי לינק ללוח
לא הצלחת להוריד?

• הוסף לסימניות
התוכנה של חזון שמים ממש לא חינמית,
אני קניתי אותה בזמנו בכסף מלא.

• הוסף לסימניות
יש גירסה חינמית מצומצמת מאוד.
ויש גירסה מורחבת שנקראת גירסת פרימיום והיא בתשלום.

• הוסף לסימניות
לא יודע מה שהם מחפשים, מה שאני צריך זה עוזר לי מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1284372:
הכנסתי לינק ללוח
לא הצלחת להוריד?
לא ניסיתי, השאלה היתה על מה שהורדתי בזמנו. אבל נראה לי שזה היה מאותו לינק, ואם זה חינמי אז הכל טוב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה