כללי בקשר למנוי לאתרי תמונות כמו שאטרסטוק

• הוסף לסימניות
אם הצרכים שלי עומדים על בין תמונה אחת לשלוש תמונות בחודש ולפעמים גם פחות, מהו המסלול המשתלם ביותר, והאם יש פה אולי התארגנות משותפת למנויים?
תודה רבה, אשמח למידע וציון האתר המומלץ.

• הוסף לסימניות
אני בטוחה שיש פה מנויים, אז מה לקחתם? מה משתלם?

• הוסף לסימניות
לצרכים כל כך מועטים הייתי קונה קרדיטים באייסטוק לפי הצורך כל פעם, ולא מתחייבת למסלול יקר שנותן לך כמות של תמונות יומית/חודשית שאת לא זקוקה להן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;1036107:
במה אייסטוק עדיפה על שאטרסטוק?
http://www.shutterstock.com/subscribe.mhtml האם מישהו יודע לומר לי מה כולל מה שמופיע כ49$, האם זה 5 תמונות חד פעמי?
תודה רבה

בשאטרסטוק מחיר קבוע פר תמונה (בהתאם למנוי שרכשת) - מצד שני ניתן להוריד כל תמונה בכל גודל.
באייסטוק תמחור בקרדיטים שמשתנה בכל תמונה, וגם התשלום מדורג בהתאם לגודל.
אם את צריכה תמונות למסך זו בוודאות אופציה משתלמת יותר.

המנוי שציינת בשאטרסטוק הוא אכן ל-5 תמונות חד פעמי אבל צריך לשים לב שמבטלים בעת הרכישה את אופציית העדכון האוטומטי, אחרת ברגע שתקני את החמישית, הוא אוטומטית ירכוש עבורך מנוי נוסף ל-5 תמונות.

• הוסף לסימניות
תודה נעמה, עזרת לי מאוד. אני צריכה את התמונות לפרינט ולא למסך. אבדוק את של אייסטוק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;1036124:
תודה נעמה, עזרת לי מאוד. אני צריכה את התמונות לפרינט ולא למסך. אבדוק את של אייסטוק

אם פרינט ולגדלים גדולים אז ייתכן שדווקא שאטר במנוי של ה-49$ עדיף לך, תבדקי את זה.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה