מידע שימושי בקשר למענק קורנה ארה"ב-אולי כבר עודכנתם

• הוסף לסימניות
קיבלנו היום הודעה מהמשרד שמגיש לנו החזר מס כל שנה:
"ברגע האחרון התבטל הכלל שאם יש ב"ז שאינו אמריקאי אז לא זכאים למענק. מעתה ניתן להגיש דוחות זוגיים כתמיד ועדיין לקבל את המענק! אמנם לא מקבלים על הב"ז הזה, אך הוא לא מפריע."

את המענק קורונה הראשון לא קיבלנו כיון שאני רשומה בדו"ח ואין לי מס' אמריקאי, עכשיו הכלל התבטל ואנחנו זכאים למענק הקודם והנוכחי.

מקווה שועלתי.

• הוסף לסימניות
קיבלנו היום הודעה מהמשרד שמגיש לנו החזר מס כל שנה:
"ברגע האחרון התבטל הכלל שאם יש ב"ז שאינו אמריקאי אז לא זכאים למענק. מעתה ניתן להגיש דוחות זוגיים כתמיד ועדיין לקבל את המענק! אמנם לא מקבלים על הב"ז הזה, אך הוא לא מפריע."

את המענק קורונה הראשון לא קיבלנו כיון שאני רשומה בדו"ח ואין לי מס' אמריקאי, עכשיו הכלל התבטל ואנחנו זכאים למענק הקודם והנוכחי.

מקווה שועלתי.
יש על זה פוסט עם הפרטים:

• הוסף לסימניות
מי שמטפלת לנו בהחזרי מס מאמריקה כל שנה, אמרה שעכשיו שנגיש את הדוח של 2020- נקבל יחד איתו גם את המענק קורונה הראשון וגם את השני....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה