כללי בקשר לסגירה Pdf

• הוסף לסימניות
בהגדרת הייצוא לפידיאף, אם זה בהדפסה או באקספורט, בקורל באינדיזיין או באילוסטרייטר, תמיד יש לך הגדרות מסויימת.
אחד מהם זה חלונית הfonts, ושם אפשר להגדיר, שבמקרה והוא לא מצליח לייצא את הגופן ביחד עם הקובץ שלא יעשה Cancel ויבטל את כל ייצוא הקובץ, רק יעשה Warn And Continue הוא יתריע על כך אבל ימשיך ביצוא.
מובן?

• הוסף לסימניות
חברייה.. שימו לב! השאלה שלי לא הייתה שהוא לא מצליח לייצא את הפונט..
אני מייצא את הפונט והכל בpdf זה נראה מצוין.. בהדפסה זה מדפיס לי שחור לא מלא....
כחול אפור וכו'.. כאשר בpdf זה שחור לגמרי.
באינדיזיין זה שחור לגמרי..
דרך אגב יש מתחת לשחור באינדי עוד שחור בשם רגיסטריישין. מהו?

• הוסף לסימניות
רג'יסטריישן זה שחור של 100% מארבעת צבעי הדפוס (100 צהוב, 100 מגנטה, 100 ציאן, 100 שחור) זה צבע שלא מודפס (ברור, כי זה יוצר עומס צבע עצום על הנייר) אלא משמש לסימונים שונים, למשל ביגים.

לגבי צבע שחור, תבדוק בהגדרות של התוכנה:
יש אפשרות לתצוגה של כל השחורים בתור Rich Black ואז אם השחור שלך הוא 100 K בלי תוספת של שאר הגוונים - השחור על המסך נראה מצויין, ובהדפסה יוצא דהוי.
אפשר לבטל את האפשרות הזו, ואז שחור דהוי נראה דהוי ואפשר לתקן אותו.

באופן כללי - להשגת שחור עמוק וטוב בהדפסה צריך להוסיף קצת אחוזים של שאר הגוונים, ולשים לב שהמגנטה והצהוב פחות מהציאן, כי הם נוטים להשתלט.
למשל:

40c
30m
30y
100k

• הוסף לסימניות
ariels
איפה ההגדרות שמוסיפים את מה שאמרת??
בOUTPUT בהדפסה?

• הוסף לסימניות
אם זה מסמך שכולו טקסט ורק בשחור אז גם תשימו לב בהגדרות שיהי' שחור בלי תוספת של צבעים נוספים!

זה אח"כ מקשה עלינו :)

• הוסף לסימניות
שימו לב להודעה של Ariels

ההגדרה של שחור עשיר בהגדרות התוכנה (Edit>preferences), יכולות לתת פיתרון טוב לבעיה זו.

לא כלכך הבנתי מה הקשר לאיזו תוכנת יצירת PDF משתמשים - PDF הרי לוקח נתונים מהקובץ הגרפי לגבי הצבעים - אם מישהו חולק - אשמח לדעת...

עוד בעיה העלולה להיות הגורם - ייתכן שאם הטקסט הועבר לאינדיזיין מוורד - הרי ידוע שהשחור של וורד הוא שחור RGB ובהמרה למסמך אינדיזיין הוא עובר המרה לשחור שמורכב מרשתות של כמה גוונים - אולי זה המקור לבעיה של שחור דהוי.

אשמח לשמוע תגובות.

• הוסף לסימניות
Azriel -

שים לב שמה שכתבתי זה רק בהדפסה בצבעי דפוס Cmyk
מדפסות ביתיות ולייזר משרדית עובדות ב - Rgb

לגבי איפה זה נמצא - העדפות תוכנה
Edit>preferences>appearnce Of Black

• הוסף לסימניות
ariels, תודה רבה רבה על העזרה, אולם האמת שהעבודה היא לבית ספר שמדפיס דרך מדפסת ביתית לייזר / הזרקת דיו..
זה אומר שאני צריך לשנות את הצבעים לRGB, איפה? כאן?
זה אצלי מוגדר על שחור עשיר..
השאלה היא את הגדרות ההדפסה אני צריך להגדיר כשאני מדפיס מאקרובט למדפסת?
או בייצוא מאינדיזיין.. ?
אני מעלה כאן עמוד אחד של PDF ששם זה נראה שחור וויקטורי לכל דבר,
בהדפסה זה יוצא אחרת.. זה מה שמתסכל.
זה ייצוא לפוסטסקריפט דולב ודיסטילר.

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 83.8 · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;44305:
Azriel -
מדפסות ביתיות ולייזר משרדית עובדות ב - Rgb

???
אז למה יש לי 4 טונרים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה