כללי בקשר לסגירה Pdf

• הוסף לסימניות
באינדיזיין נוצרות לי בעיות בסגירה לpdf כאשר יוצא לי בהדפסה לא שחור לגמרי.
הpdf עצמו שחור לחלוטין.
במדפסת לייזר זה יוצא לי מרושת ובמדפסת הזרקה זה יוצא אפור..
במאפיינים דווקא השחור מוגדר אצלי שחור עשיר..
יש למשהו מושג בסגירה לpdf?
תודה

• הוסף לסימניות
בעיה מוכרת ועתיקה, שמרתהרב העלה זה מכבר.
תשאל אותו אם הוא מצא פתרון.

ממה שאפשר לשער ולנסות
יש באפשרויות הייצוא לחצן שעליו כתוב Ink Manager
נסה שם לשחק באפשרויות השונות

• הוסף לסימניות
עזריאל, לפעמים כשמשלבים שחור מפוטושופ ושחור מאינדיזיין, קורה שהשחורים ממש שונים,
צריך לבדוק את המרכיבים של השחור שבפוטושופ וליצור את אותו שחור בדיוק בתור צבע חדש באינדיזיין.

• הוסף לסימניות
כל השחור שיש שם זה מאינדיזיין.. ויכול להיות שיש כמה אובייקטים שמועתקים מווארד.
אבל יש דברים יותר גרועים.. למשל הפונט מקבל כמו צללית שבpdf אין שום צללית..

• הוסף לסימניות
בעיה מוכרת וידועה, שאני מתומדד איתה מדי יום בספרים שאני מקבל למונטז'.
פתרונות:
א. בשום אופן בעולם לא לסגור Pdf מהאינדי עצמו, אלא אך ורק דרך מדפסת פוסטקריפט ודיסטילר.
ב. להגדיר את השחור כאוברפרינט, דהיינו שהוא תמיד מעל כל הצבעים האחרים.
ג. כמובן שההגדרות בדיסטילר צריכות להיות מתאימות.
ד. יש פתרונות חיצוניים לתיקון בפיטסטופ.

• הוסף לסימניות
גם תוודא שהשחור הוא 100% K ו0 % משאר הגוונים

• הוסף לסימניות
וכמובן שכחתי להסביר את מקור הבעיה:
אינדיזיין משתמשת בשפת פוסטסקריפט מתקדמת 1.5 ומעלה, ואילו רוב תוכנות הריפ תומכות עד 1.4 (לידיעתכם בכל מדפסת לייזר יש תוכנת ריפ קטנה), במערכת בה אני עובד (ApogeeX ) התמיכה הבסיסית היא 1.4 ועם תוספים מיוחדים היא עד 1.6 .
כתוצאה מכך הרבה אובייקטים לא יוצאים כמו שצריך- בעיקר שקיפיות.
הפתרון כמו שכתבתי הוא להשתמש בדיסטילר עם הגדרות נכונות, כי מה שקורה שאם מגדירים רמה נמוכה באינדי עצמו הוא משבש את הקובץ.

• הוסף לסימניות
נקי כפים, ישר כוח.. רק מה ההגדרות הנכונות בדיסטילר שכחת להוסיף. :)
וחוץ מזה..
היו פעמים שהפוסטסקריפט (מדפסת סייטקסט) אמרה שחסר גופנים, או לא יכול לצרף גופנים וכו'.. איך מתגברים על בעיה כזו? איזה עוד מדפסת אפשר להשתמש? ומה רצוי..?
אני לא שולח לדפוס, אני נותן Pdf ללקוח (והוא מדפיס מהבית במדפסת רגילה, למקרה הזה ספציפי זה משהו לבית ספר שמדפיסים בלייזר רגילה.)
תודה

• הוסף לסימניות
התוכנות החיצוניות כדוגמת PDFcriator ודומיה לא עושות בעיות עם גופנים, אבל עדיף לא לייצר PDF ישר מהם אלא רק להדפיס מהם לPRN ולדסטלר.

• הוסף לסימניות
תתפלא אבל כן.. אני בעיקרון עובד רק עם PDFcreator והוא מכוון אצלי לרמה הכי גבוהה.. ועם כל זאת משפחת גופנים (פרטית שהופצה בנט חינמית עם של משפחת BN, למי שמכיר.) קשה מאד לעשות מהם PDF משום מה.. חוץ מהגופנים הוא תופס את הכל. ובמקום גופנים יוצא מרובעים.

• הוסף לסימניות
אז תנסה את PDFfactori, לפעמים היא יותר טובה.

• הוסף לסימניות
חינמית? יש לך לינק?

• הוסף לסימניות
יש לשנות בהגדרות המדפסת. אם סוגרים ישירות למדפסת Pdf, צריך להיכנס להעדפות הדפסה, ומשם להכנס ל-edit, שם בלשונית Fonts, בשורה:when Embedding Fails, צריך לשנות ל-ignore. זה תקף גם בהגדרות הדיסטילר. לעניות דעתי להדפסה מקצועית ובטוחה יש להדפיס דרך הppd-סאיטקס, ולהעביר לדיסטילר.

• הוסף לסימניות
לי היה פעם את הבעיה הזאת שבהדפסה יצא לי כל האותיות מרושתות
ושמתי לב שבחלון קישורים יש אופציה "הטבע כקובץ" עשיתי את זה ואז זה יצא בסדר

• הוסף לסימניות
מתי משתמשים בהדפסה לסייטקס ומתי לדולב?

• הוסף לסימניות
מימון אני עושה: Warn And Continue

• הוסף לסימניות
הר ברזל.. ונתנו, כשאתם עונים לפחות תגידו על איזה תוכנה אתם מדברים..
סוגרים לpdf מאיזה תוכנה, ובאיזה תוכנה של Pdf..
מימון.. איפה יש EDIT בהעדפות הדפסה..?
בתכלס.. איך אני סוגר קובץ (כולו שחור לבן...) להדפסה בצורה הכי טובה?? (גם למישהו שאין לו את הפונטים במחשב, להדפסה ביתית, להדפסה בבית דפוס..)
תודה מראש

• הוסף לסימניות
עזריאל: צודק ולא צודק.
אני כתבתי שאני מגיב על תגובת מימון, שהוא דיבר על הגדרות ההדפסה בpdf, בדר"כ יש את זה בכל מדפסת Pdf.

• הוסף לסימניות
סליחה ונתנו, בכ"ז.. איפה זה נמצא ההגדרה הזו.. ומה מהותה??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה