כללי בקשר לקורס

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת מאנשים שעברו קורסום בפרוג, האם הם היו שבעי רצון מהקורס.
וכן האם יצאו עם ידע בסיסי טוב כמו שציפו???????????.

• הוסף לסימניות
את האמת, מעל ומעבר לצפיות!

נכון שזה מתבקש מעל במת פרוג לענות את התשובה הזו,
אבל זו האמת!!!
ועד היום אני מצטערת שלא למדתי את התוכנות הבסיסיות בפרוג .
ועדין יש לי חלומות כשאוכל לחזור וללמוד אותם בצורה הכי מקצועית שאפשר...

נ.ב.
באתר שלי ( הלינק למטה) יש אולי רק רבע מהעבודות שעשיתי
איך אומרים הסנדלר הולך יחף... וב"ה אני לא מספיקה לטעון אותו בחומר חדש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עמירם יוסף;454500:
האם יצאו עם ידע בסיסי טוב כמו שציפו???????????.

לא.
אני למדתי קורס פלאש בפרוג, ולא יצאתי עם ידע בסיסי, ולא כפי שציפיתי.
הידע הוא הרבה הרבה יותר מבסיסי והרבה יותר ממה שציפיתי וחשבתי מראש.

נראה לי שמספיק להסתכל בתיקי עבודות ובאשכולות שבוגרי הקורסים מבקשים כאן חוו"ד, ולפעמים עבודות של תלמידים שעדין בתוך הלימודים, כדי להבין את הרמה, שהיא לא כמו שמצפים מראש.... היא הרבה מעבר.

• הוסף לסימניות
אני תלמיד ב"פרוג" בקורס עיצוב

והאמן לי, לאחר בירורים, ולאחר תקופה בה אני לומד שם: זה המקום!

המורים שם, מבית הספר "מנטור" - הבית ספר הכי טוב בארץ, מנטור הינו סיפור של הצלחה בתחום.
לבית הספר הזה קשה מאוד להתקבל כמורה, ומי שזכה להיות שם מורה שולט בכל נימי תוכנות אדובי עד לפרטי פרטים. כתוצאה מכך הידע שזה מקנה לתלמידים מקבל הוא עצום כמובן

הסדנאות שהם מעבירים בקורס נותנים לך את הידע הבסיסי והמקיף בכדי לשלוט בשלושת התכנות לפי הסדר אילוסטרייטור, פוטושופ, ואינדיזיין,

עיצוב - חוץ מאיך להשתמש בתוכנה, גם מלמדים אותך בסדנאות בין קורס לקורס איך לעצב, כיצד להשתמש בנושא הטיפוגרפיה כראוי, יצירת לוגו, כרזות, וכו' וכו' ומקנים לך בזה את הכיוון, מה גם שיש להגיש שיעורי בית שהינם לא פחות מאתגרים משום שהתחרות בנדון גורמת לך להפעיל את המוח ביצירתיות וקריאייטיביות. זה מוציא ממך יותר

הקבוצה - אחד הפלוסים הגדולים שם הוא שהקבוצה לא עולה על מספר 15 תלמידים לקבוצה, בניגוד למקומות אחרים שהקבוצות גדולות יותר, במצב כמו בפרוג אוטומט היחס יותר אישי, הקניית החומר עוברת ועובדת ביעילות יותר מכאשר אם היו שם יותר תלמידים בקבוצה.

הפורום - עוד אחד מהדברים הגדולים, לכל קבוצה נפתחת פורום אישי בה יכולים הם להעלות שיעורי בית, לברר פרטים לחזור ולשנן את מה עבר עליהם, ומה למדו בשיעור, הכיתה ממשיכה איתך הביתה, ואתה לא לבד, צוות פרוג מלווים אותך בכל עת, אם זה המשרד ואם זה בפנייה אל המורה לשאלות ותשובות, או בין התלמידים.

המנהלים - את זה כבר תוכל לשאול את כל מי שמכיר את חיים דיקמן וב"ב וצוות משרדו, אף אחד לא ימצא סיבה הגיונית למה הוא אוהב אותם:p, אבל המציאות היא שיש כאן עשרות רבות של חברים אוהדים וידידים שמוכנים לעשות ועושים רבות למענם, מה לעשות זה סוג של אנשים מיוחדים, אם תזכה ותלמד שם, תבין מה זה יחס אישי. בהצלחה

ובנימה אישית: אני דשדשתי די הרבה זמן בתוכנות אדובי, אך לאחר שהצטרפתי לקורס הפכתי לאדם אחר בתחום - זה הופך אותך עם הזמן למקצוען. ואיך אמר אחד המורים, אפשר ליסוע לירושלים עם חמור, אבל למה לא ליסוע עם קאדילאק?!

אה, ואני לא עובד שם:cool: אבל זו התשובה שנשלפה לי מהמקלדת.

• הוסף לסימניות
קודם כל אדגיש שאת המילים האלו הייתי אומרת גם בטלפון או בשיחה פרטית, ממש לא רק כי זה כאן בפרוג, וממש לא כי צריך להגיד שאין כמו פרוג בלה בלה בלה......
טוב, אז התשובה שלי לא סדורה ובנויה כמו של NG, אבל בכלופן..
קודם כל הרמה, לא יודעת לאיזה קורס אתם מתכוונים, אבל אני למדתי את פלאש ובניית אתרים, מורים מקצועיים, פורום שעוזר המון, פרויקט גמר בעל דרישות רציניות ביותר פלוס עזרה וליווי של המורים, מה עוד? אני חושבת שהלינק שתראה כאן יגיד לך הכי מהכל.

ושכחתי את החשוב מכל.. "הקפה עלינו", תגיד לי באיזה בית ספר מגישים לך ככה קפה על מגש של זהב? :rolleyes:

• הוסף לסימניות
בתור אחד שמשלמים לו להגיב פה (;))
אני יכול להגיד לך שהרמה ממש ממש טובה
אני לא מכיר קורסים אחרים מעבר לעיצוב גרפי בו אני לומד אבל אני יכול להגיד לך שמה שאני לומד מועבר בצורה יוצאת מן הכלל ממש ממש טובה ומעמיקה אתה יוצא עם תחושה של ידע ושליטה מלאה על הכלים (בתנאי שאתה עושה שיעורי בית כמובן) מה גם שצוות ההוראה לא בשמיים הוא ממש קרוב לתלמידים ותמיד עומד מאחוריך
זו דעתי בכל אופן
נהנה מכל שניה

• הוסף לסימניות
בתור אחד שמשלמים לו להגיב פה (;))
אני יכול להגיד לך שהרמה ממש ממש טובה
אני לא מכיר קורסים אחרים מעבר לעיצוב גרפי בו אני לומד אבל אני יכול להגיד לך שמה שאני לומד מועבר בצורה יוצאת מן הכלל ממש ממש טובה ומעמיקה אתה יוצא עם תחושה של ידע ושליטה מלאה על הכלים (בתנאי שאתה עושה שיעורי בית כמובן) מה גם שצוות ההוראה לא בשמיים הוא ממש קרוב לתלמידים ותמיד עומד מאחוריך
זו דעתי בכל אופן
נהנה מכל שניה

• הוסף לסימניות
לאחר התגובה המפורטת של NG, וכאחד שלומד בקורס יחד אתו, אני יכול להוסיף את חתימתי בצורה מוחלטת על הדברים.
לדעתי סוד ההצלחה הוא מקצועיות אמיתית בבחירת המרצים וכדו' (לדוגמא המרצה הנוכחי שלנו לפוטושופ הוא מהבכירים בארץ בתחום, והוציא סדרת ספרים מקצועיים ונחשבים בנושא), ובנוסף - היחס המדהים (אין מילה אחרת) של "הנהלת" פרוג (מצחיק אותי לכתוב "הנהלה", כי היחס בין חיים דיקמן לתלמידים הוא כשל חברים). אין כאלו דברים.
בהצלחה, ולך לשבת אתם על כוס קפה...

• הוסף לסימניות
אכן חן

ידידיה
המורה הוא יגאל לוי
אשר העביר את ההרצאה על פוטושופ CS5 ב"ערך מוסף"
מורה מיוחד עם יחס אישי נדיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה