כללי בקשר לwindows 8, בבקשה :)

• הוסף לסימניות
האם מישהו כאן התנסה עם windows 8 במשך תקופה עם כל התוכנות של אדובי (הכוונה גם לפרימייר ודומיו)?
קניתי מחשב וwindows 8, ועכשיו הטכנאי שלי אומר שהוא הולך להחזיר את זה ל7 בגלל שזה לא מומלץ מבחינה מקצועית.
דוקא התחשק לי 8, מה אתם אומרים?
עשה לכם בעיות? עובד חלק?

אשמח אם תשתפו אותי וכרגיל - דחוףףףףףף כי הוא עובד על זה ברגעים אלו.

תודה רבה וחנוכה שמח

• הוסף לסימניות
בבקשה בבקשה. מישהו?

• הוסף לסימניות
שב ואל תעשה עדיף.
לא להחזיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;912097:
שב ואל תעשה עדיף.
לא להחזיר.
מעניין
הייתי מחליף בלי לחשוב בכלל.
זה שלווינדוס 8 יש בעיות תאימות זה ברור השאלה איפה זה יפיל אותך, אני מעדיף מערכת עובדת ולא כזאת שרק אוכל לומר שיש לי W8

• הוסף לסימניות
לא ראיתי שם בעיות בתוכנות אדובי.
אבל תריץ כאן חיפוש,
היה פה כמה דיונים באופן כללי על ווינדוס 8.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;912142:
לא ראיתי שם בעיות בתוכנות אדובי.
אבל תריץ כאן חיפוש,
היה פה כמה דיונים באופן כללי על ווינדוס 8.

בדקתי את כל הדיונים, הם לא העשירו אותי בכלום.

רציתי לשמוע מבעלי נסיון וממקצוענים איך זה בתכל'ס.

תודה לכולם

אם יש למישהו להוסיף אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
לי יש 8.
זה עובד מעולה, בלי בעיות.
התוכנות גרפיקה של אדובי עבדו מצוין.
רק הבריג' עשה קצת בעיות שאחרי מאמצים משותפים שלי ושל הטכנאי הצלחנו לפתור.
גרסת 8 תומכת מאד באינטרנט, ובמסכי מגע.
לי, שאין אינטרנט בבית ב"ה, ולא מסך מגע, ווינדוס 8 הוא רק יותר יפה...
לא ראיתי שידרוגים משמעותיים אחרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה