אין לי ולא היה לי דירה קבעו לי שישים אחוזלמה דחו?
- כי יש לך דירה?
- הייתה לך דירה בשנים האחרונות?
60% - נכות?אין לי ולא היה לי דירה קבעו לי שישים אחוז
100 אחוז נכות יש לבן שלי רק משרד השיכון כתב לי שיש לי רק 60 אחוז מהקרטונים60% - נכות?
לא מובן מה קרה..
תנסה לפרט קצת יותר
חסר הרבה פרטים
100 אחוז נכות יש לבן שלי רק משרד השיכון כתב לי שיש לי רק 60 אחוז מהקרטונים אפילו שיש לי הכנסות פחות מ7000 אלף שקל ויש לי שתי ילדיםזכאות לדיור ציבורי מורכבת מכמה תנאים כמו גובה הכנסה, נכות ועוד. מה שידוע לי שילד נכה עם 60 אחוז ולא 100 אחוז ולא רתוק לכסא גלגלים זה לא מזכה בפני עצמו.
לא יש לו אוטיזם ומשרד השיכון נתן לי 20 נקודות מתוך 40 על נכותהוא מרותק לכיסא גלגלים?
ו30 נקודות מתוך 30 על הכנסות ו10 מתוך 30 נקודות על נסיבות חריגותלא יש לו אוטיזם ומשרד השיכון נתן לי 20 נקודות מתוך 40 על נכות
כןנתנו לך אפשרות לערער לועדה ציבורית?
איך אני יכול לדעת מה להגיש
לא בטוחה שיש מה לעשות אם אין מספיק נקודות.איך אני יכול לדעת מה להגיש
מענין שכתבו לי שאפשר להגיש לוועדה עליונה רק עוד שנה ואם יש לי מסמך ששכתי להגיש כמו דו''ח סוציאליבאופן עקרוני 'ילד נכה' זה לא משהו שמזכה בדיור ציבורי
מה שהגשתם כנראה זה היה בקשה לוועדת חריגים, שם כיום לפי פסיקת בית המשפט הם פחות מפעילים שיקול דעת כמו בעבר, ויותר מדרגים את הבקשות לפי קריטריונים, וכנראה לגבי זה קבעו לכם את ה 60 נקודות האמורות.
בתכלס' אני לא יודע אם יש מה לעשות, לא מספיק מכיר את התחום.
רק היה חשוב לי להסביר את המושגים
תסביר מה הוא בבאאיש האגדה והישועה לנכות, איש יקר שביקרים ושמו דני קוק
050-909-1600
רבים עשו וראו ישועה מוכחת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים