בקשת דמי אבטלה בביטוח לאומי

• הוסף לסימניות
אם יש ילדים אז צריך משרת אם פחות שעות
מקום חרדי שלא מתאים לאורח החיים
השעות לא מתאימות עם זמני המוסדות
נסיעות
התרוצים אלה מספיקים? האם זה בכל מקום בארץ? או שיש לשכות שמקשים יותר?
ומה עם התפטרות אחרי לידה ועברו 90 יום ועדיין לא הגשתי /התיצבתי

• הוסף לסימניות
השאלה שלי אחרת:
מי החליט לפני אם כאשר אקיש את ת.ז אעבור אצל פקיד או לא. הם יושבים על התיק במשך השבוע ובודקים אם יש מה להציע? אם צריך עכשיו להציק לו או לא? או שיש סדר קבוע של כל כמה זמן נפגשים עם פקיד וכמה זמן סתם חותמים...
מערכת אוטומטית
בפגישה הראשונה הפקיד מכניס את הנתונים שלך : גיל, מצב משפחתי, מקום מגורים, מקצוע, תעודות, וותק וכו'
והמערכת באופן אוטומטי מנסה להתאים עבודות מתוך מאגר המשרות של לשכת התעסוקה.

• הוסף לסימניות
5. מידי פעם יוצעו לכם הצעות עבודה, בחנו אותם ברצינות יתכן ויתאימו, יתכן שלאחר ראיון טלפוני כבר תראו שזה לא מתאים מסיבות מוצקות (זה מה שהפקיד חייב להבין ממכם, אי אפשר לומר, לא בא לי)
6. באם סרבתם לעבודה מוצעת, ללא סיבה מספקת, זכאותכם לדמי האבטלה תישלל לחלוטין מאותו יום והלאה.
אם יש תינוק בן שנה מציעים? כמה פעמים חותמים כשיש תינוק? איך הפקיד יודע /מאמין שהתקשרתי ולא רלוונטי? יש מעקב ע''כ אולי דיווח מהמעסיק הפוטנציאלי?

• הוסף לסימניות
התרוצים אלה מספיקים? האם זה בכל מקום בארץ? או שיש לשכות שמקשים יותר?
ומה עם התפטרות אחרי לידה ועברו 90 יום ועדיין לא הגשתי /התיצבתי
חבל, תגשי מיד להתייצבות ראשונה
תוכלי לקבל רק מהיום הראשון בו התייצבת ולא לפני כן.

• הוסף לסימניות
מערכת אוטומטית
בפגישה הראשונה הפקיד מכניס את הנתונים שלך : גיל, מצב משפחתי, מקום מגורים, מקצוע, תעודות, וותק וכו'
והמערכת באופן אוטומטי מנסה להתאים עבודות מתוך מאגר המשרות של לשכת התעסוקה.
אין לי מושג מה הפקידה כתבה, זה לא שהביאו לי טופס חוץ ממה שחתמתי על מצב בריאותי תקין.
היה איזה ויכוחון בינינו. על סוג העבודה שאני רוצה בתוך תחום מסויים. אבל זה לא שהיא אמרה לי מה היא סימנה והאם באמת הגבילה למה שרציתי במדוייק

• הוסף לסימניות
אם יש תינוק בן שנה מציעים? כמה פעמים חותמים כשיש תינוק? איך הפקיד יודע /מאמין שהתקשרתי ולא רלוונטי? יש מעקב ע''כ אולי דיווח מהמעסיק הפוטנציאלי?
למיטב הבנתי יציעו גם לאמא, כי יש אפשרות לשלוח למעון, מטפלת וכו'
הפקיד יכול לאמת מול המעסיק, יש גם טופס דיווח שהמעסיק צריך למלא, הם גם בודקים את זה, במיוחד אם חושדים או שהתרוץ לא נראה מספיק אמין.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מה הפקידה כתבה, זה לא שהביאו לי טופס חוץ ממה שחתמתי על מצב בריאותי תקין.
היה איזה ויכוחון בינינו. על סוג העבודה שאני רוצה בתוך תחום מסויים. אבל זה לא שהיא אמרה לי מה היא סימנה והאם באמת הגבילה למה שרציתי במדוייק
תסתכלי באתר, יש כלל שבתקופה הראשונה הם חייבים להציע לך עבודה תואמת למקצוע ולהתמחות, ולאחר מכן הם יכולים להציע כל מה שנראה להם מתאים

• הוסף לסימניות
תסתכלי באתר, יש כלל שבתקופה הראשונה הם חייבים להציע לך עבודה תואמת למקצוע ולהתמחות, ולאחר מכן הם יכולים להציע כל מה שנראה להם מתאים
כן... הבעיה שבכל התמחות ומקצוע יש תתי עבודות. ותתי סוגים....

• הוסף לסימניות
האם תרוצים על מורכבות משפחתית כגון ילד הזקוק לטיפולי פיזיותרפיה מרגיעים את המצב ? יתקבלו ולא יכבדו אותי לכבד רצפות של מישהו ?

• הוסף לסימניות
האם הם יכולים לחייב אותי לעבודה עם יותר שעות ממה שעבדתי? לא שעות נוספות... עבדתי לדוגמא ממש מעט 4 שעות.

• הוסף לסימניות
האם תרוצים על מורכבות משפחתית כגון ילד הזקוק לטיפולי פיזיותרפיה מרגיעים את המצב ? יתקבלו ולא יכבדו אותי לכבד רצפות של מישהו ?
לא יודעת, רק משערת על סמך מה ששמעתי,
את יכולה ליצור קשר עם המעסיק,
ובראיון לומר לו שאת מוגבלת ותאלצי להעדר הרבה פעמים בגלל ילד שזקוק לטיפולי פיזיותרפיה. בקיצור, לעשות ההפך ממה שיגרום לו לקבל אותך לעבודה. ברגע שהוא מסרב לקבל אותך, את לא צריכה שום תירוצים.

• הוסף לסימניות
בהחלט יכול להתקבל
הכל תלוי במצב רוח הפקיד ואיך מציגים את הדברים

• הוסף לסימניות
אם בסיום הפעם הראשונה שהייתי בלשכה. אמרו לי לבוא שבוע הבא ביום רביעי משעה 8:30 עד 12:30.
אבל באיזור האישי באתר, כתוב שעה מדוייקת יותר.
מה יקרה אם אגיע לפני?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אם הציעו לי עבודה שאני צריכה לצאת מהבית ב6.30 האם אני יכולה להגיד שאני צריכה לשלוח את הילדים כי בעלי גם עובד ואני לא יכולה כזה מוקדם או שזה תירוץ שלא מתקבל
תודה רבה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אם הציעו לי עבודה שאני צריכה לצאת מהבית ב6.30 האם אני יכולה להגיד שאני צריכה לשלוח את הילדים כי בעלי גם עובד ואני לא יכולה כזה מוקדם או שזה תירוץ שלא מתקבל
תודה רבה
ברור שמתקבל

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
תודה רבה
יותר מתקבל לומר שהגנים נפתחים רק ב7 וחצי, ולכן את לא יכולה לצאת מהבית לפני כן. לדעתי כמובן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה