מידע שימושי בקשת דרגה למעון תשפב

• הוסף לסימניות
התקשרו אליי מהתמ"ת שאגיש טפסים
שאלה מה בעלי עושה, אמרתי לה - אברך (עוד לא מצאנו פתרון), אמרה: את יודעת שהחל מנובמבר זה לא יזכה בסבסוד?..

היה נשמע לי שאקבל דרגה לחודשיים הקרובים אבל עדיין לא ניסיתי להגיש, התקשרו לעוד מישהי? הגשתם?

לגבי תלושים אמרה שאפשר מנובמבר 20 עד נובמבר 21 - שלוש רצופים

• הוסף לסימניות
התקשרו אליי מהתמ"ת שאגיש טפסים
שאלה מה בעלי עושה, אמרתי לה - אברך (עוד לא מצאנו פתרון), אמרה: את יודעת שהחל מנובמבר זה לא יזכה בסבסוד?..

היה נשמע לי שאקבל דרגה לחודשיים הקרובים אבל עדיין לא ניסיתי להגיש, התקשרו לעוד מישהי? הגשתם?

לגבי תלושים אמרה שאפשר מנובמבר 20 עד נובמבר 21 - שלוש רצופים
איך תגישי אם לא נפתח עדיין האתר?

• הוסף לסימניות
איך תגישי אם לא נפתח עדיין האתר?
אין לי מושג מה היתה כוונתה
עברה איתי על הטפסים, אמרה לי - את צריכה להגיש את זה, זה, זה וזהו
חבל שלא ניסיתי לפתוח אונליין ולהגיד לה..

ואולי זה בכלל מתחזה? :eek:

• הוסף לסימניות
גם אלינו התקשרו ב8:02..
רק אמרו שהקריטריונים קיימים והבקשות יחלו אחרי החגים.

הקטע שליברמן תדרך את הנציגות מה לומר "כדאי ש'בעלך' ייצא לעבוד וכדו'"
למרות שזהו דבר אנטי דמוקרטי בעליל...

• תודה
Reactions: SN
  • הוסף לסימניות
לאברכים אמור להיות סבסוד וודאי לחודשיים הראשונים או שגם זה בספק אולי הסבסוד מתחילת השנה יהיה לזוג עובד
והאברכים יצטרכו לשלם מלא?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גם אלי התקשרו לפני כמה ימים ואמרו לי איזה טפסים אני אצטרך להגיש,
כדי שאהיה מוכנה ברגע שיהיה אפשר להגיש בקשה..

• הוסף לסימניות
מנסיון משנה קודמת שגם נפתח מאוחר כדאי לפתוח בקשה מיד שנפתח האופציה ואחרי זה להוסיף מסמכים זה שומר לכם על המקום בטיפול בקריאה
)שנה שעברה מי שהגיש ביום הראשון חייגן עליו אחרי חודש להסדיר את הדרגה ומי שהגיש יום אחרי קיבל טלפון רק אחרי חודשיים)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה הדין לגבי זה שיש לשני ההורים תלוש
במעונות זה מחיר מלא?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אולי מאיזה גיל אפשר להוציא תלוש לבעל בלי שיהיה בעיה של פטור מהצבא?
די דחוף לי לדעת.

• הוסף לסימניות
לאברך- יש מסמכים לתשפ"ב או שצריך לקחת מסמכים של תשפ"א?

• הוסף לסימניות
מישהי סיפרה לי שהתמ''ת אמר לה שהבקשה תפתח רק בחודש נובמבר כשהחוק כבר ייכנס לתוקף..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

קיבלתי את המייל הר"מ,

מבדיקת נתוני רישום לוועדות הקבלה נראה כי הורה 2 (הורה 2 אינו ההורה הרושם אלא ההורה השני) טרם מילא את הטופס לצורך בחינת דירוג ילדכם במעון היום לשנת הלימודים תשפ"ו.
חשוב לדעת:
כדי להשלים את הרישום ושהבקשה שלכם תיבחן כראוי – שני ההורים חייבים להגיש טופס.
מה על הורה 2 לעשות?
1. מצ"ב לשימושכם קישור לסרטון כיצד למלא טופס הורה 2. בלחיצה
כאן
2 . ככל שעדיין הנכם נתקלים בבעיות בטופס בקשת הורה 2 ניתן לפנות באמצעות טופס תקלה הורה 2 בוועדות קבלה – בלחיצה כאן
יש לשים לב בטופס בקשת הורה 2 יש להזין את תעודת הזהות של הורה 1 (ההורה שהגיש את טופס בקשה לוועדת קבלה).
ככל שהגשת הבקשה לא תושלם ע"י ההורה השני עד ליום 20.05.2025 רישום למעון היום עבור ילדכם יבוטל אוטומטית -לא תנתן הארכה נוספת .
למידע כללי על תהליך וועדות קבלה ולשאלות נפוצות לחצו כאן

אבל כשאני נכנסת לאזור האישי מוצג לי כך: - רק שנת תשפ"ה ואני רושמת לתשפ"ו ואין שם אפשרות כזו
מה עושים?
1747581825835.png

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה