דרוש מידע בקשת החזר מס לשכירים

• הוסף לסימניות
@גלידה כיוונת אותי
השאלה רק, איך מגישים ידני? צריך לקבוע תור או פשוט להכניס הכל במעטפה ולהביא לשומר/לפקיד?

• הוסף לסימניות
@גלידה @אמא של נפתלי :) @אמא5 @rachelyS
אני רוצה להגיש קבלות עבור שנת המס הנוכחית.
אשמח מאד אם תוכלו להחכים אותי:
1. את הבקשה ניתן לעשות בקישור הזה שהעלו פה- של פניות הציבור?
ואם כן, איזה טפסים מצרפים - חוץ מהקבלות, תלושים וכדו'? הרי אין עדיין 135 לשנה הנוכחית
2. אם קובעים תור לתיאום מס (להחזר מס האתר לא נותן) יסכימו לקבל אותי בשביל זה?
וכנ"ל מה אני צריכה להביא איתי חוץ התלושי, קבלות,אישור ניהול חשבון וכדו'
יש אפשרות לעשות דרך האתר, אני לא מנוסה אז לא רוצה להמליץ סתם, תנסי לברר באתר או במוקד הטלפוני שלהם.
בשביל לקבל החזר מס את צריכה לקבוע תור לתיאום מס.
אם יש לך תרומה של 5000 שח ומעלה את צריכה להביא תדפיס עו"ש שרואים שהתרומה יצאה מהעו"ש שלך.
אם היתה חופשת לידה במהלך השנה- אישור בט"ל על דמי לידה וקיזוז מ"ה.
תעודת זהות כמובן, ותלוש משכורת אחרון.
נראה לי שזהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה