מצלמה בקשת המלצה למצלמה ביתית דגם מעל G7

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מצלמה ביתית אמרו לי שיש דגם אחד מעל G7
אשמח לדעת מי שמכיר את הדגם האם שווה להשקיע בו ומה הוא יותר טוב מהG7

• הוסף לסימניות
האם הכוונה למצלמה קומפקטית?
האם הכוונה היא למצלמה דגם canon G1 Mark 2?
האם הכוונה היא למצלמה דגם canon v1?

האם הכוונה לדגמים בסדרת D?

• הוסף לסימניות
אני גם מתענינת במצלמה ביתית
איזה דגם שווה?

• הוסף לסימניות
בס"ד
גם מתעניין.
מבין שG7 לא כל כך רלוונטי [קשה להשיג וכו']
מה יש לשוק להציע, לשימוש ביתי [איכותי]

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שיש משהו כרגע פרקטי לשימוש ביתי קומפקטי מעל g7
מצלמות של שבע אפשר להשיג חדש לגמרי ב-4600 ומשומשות מאזור 3300 ומעלה

דגם g5 או g9 אפשר להשיג החל מ מאזור ה2700 ומעלה

• הוסף לסימניות
יש מצלמת פנסוניק אמנם לא ברמה של G7 אבל מוציאה תמונות מהממות, יש לה סלפי, מסך מגע היא מהירה מאד וקלילה והסוללה שלה מאד חזקה
מומלצת ביותר!!

• הוסף לסימניות
יש מצלמת פנסוניק אמנם לא ברמה של G7 אבל מוציאה תמונות מהממות, יש לה סלפי, מסך מגע היא מהירה מאד וקלילה והסוללה שלה מאד חזקה
מומלצת ביותר!!
האם יש לזה עברית?

• הוסף לסימניות
מומלצת ביותר!!
יש אותה גם בחנויות או לקניה רק באתר?
והאם זה אתר אמין?

ויש אולי עוד רעיון של מצלמה זולה יותר?

• הוסף לסימניות
האם יש לזה עברית?
לא, אין עברית. [ידיעה ממצלמה שנרכשה בחול]
יש לי את המצלמה של פנסוניק [tz99] אם יש שאלות..
אני ממש נהנה ממנה היא באיכות תמונה כמו ה740 של קנון וזום 30
ויש לה הרבה פונקציות.

• הוסף לסימניות
האם הכוונה למצלמה קומפקטית?
האם הכוונה היא למצלמה דגם canon G1 Mark 2?
האם הכוונה היא למצלמה דגם canon v1?

האם הכוונה לדגמים בסדרת D?
אני רוצה לקנות מצלמה ביתית טובה המליצו לי על G7 אבל אמרו לי שעכשיו קנון הוציאו דגם יותר חדש זה נכון?
ואם כן מי יודע איזה דגם והאם הוא מומלץ?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מצלמה ביתית טובה המליצו לי על G7 אבל אמרו לי שעכשיו קנון הוציאו דגם יותר חדש זה נכון?
ואם כן מי יודע איזה דגם והאם הוא מומלץ?
הם הוציאו דגם שקוראים לו V1
הם יצרו את זה בעיקר עבור בלוגרים ויוצרי תוכן באינטרנט שכל היום משתמשים בהסרטות
הכניסו לדגם V1 מערכת קירור כדי שיוכל לעשות ברצף הסרטות ארוכות בלי צורך לתת למצלמה לנוח או להפעיל את ההסרטה שוב ושוב אחרי איך באוטומטי אחרי חצי שעה או פחות
אין במצלמה זה פלאש כי זה לא מיועד לצילום כל כך אבל הוא כן מצלם תמונות מאוד יפות
הרבה יותר גדול לכבד גם ביחס לG7
הדגם g7 לדעתי מכשיר הרבה יותר פרקטי ויותר נוח לשימוש ואיכות תמונות לדעתי פחות או יותר אותו דבר
לא בדקתי את המפרט אבל השוואתי תמונות בעין ונראה לי פחות או יותר אותו דבר

• הוסף לסימניות
הם הוציאו דגם שקוראים לו V1
הם יצרו את זה בעיקר עבור בלוגרים ויוצרי תוכן באינטרנט שכל היום משתמשים בהסרטות
הכניסו לדגם V1 מערכת קירור כדי שיוכל לעשות ברצף הסרטות ארוכות בלי צורך לתת למצלמה לנוח או להפעיל את ההסרטה שוב ושוב אחרי איך באוטומטי אחרי חצי שעה או פחות
אין במצלמה זה פלאש כי זה לא מיועד לצילום כל כך אבל הוא כן מצלם תמונות מאוד יפות
הרבה יותר גדול לכבד גם ביחס לG7
הדגם g7 לדעתי מכשיר הרבה יותר פרקטי ויותר נוח לשימוש ואיכות תמונות לדעתי פחות או יותר אותו דבר
לא בדקתי את המפרט אבל השוואתי תמונות בעין ונראה לי פחות או יותר אותו דבר
תודה על התשובה המפורטת והמקצועית חוץ מזה יש כאן אולי משהוא שיודע איפה ניתן להשיג מצלמה G7מארק 3 במחיר שפוי? ובכמה בערך מוכרים אותה?

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המפורטת והמקצועית חוץ מזה יש כאן אולי משהוא שיודע איפה ניתן להשיג מצלמה G7מארק 3 במחיר שפוי? ובכמה בערך מוכרים אותה?
אני מוכרת מארק 2 G7 חדש באריזה
מי שמעונין שישלח לי הודעה פרטית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה