בקשת חוות דעת

איזו דוגמא מצאה חן בעיניכם?

• אופציה ראשונה

הצבעות: 6 40.0%
  • אופציה שניה

הצבעות: 0 0.0%
  • אופציה שלישית

הצבעות: 9 60.0%

• סה"כ מצביעים
    15
  • הוסף לסימניות
שלום רב!

במסגרת פרויקט גדול של בניית פנימיה, הגישה לנו האדריכלית [הצעירה והמוכשרת] מספר אופציות לתכנון פנימי של חדר. הדרישות שלנו לחדר היו: ארבע מיטות, שירותים ומקלחת, ארונות ושידות, שולחן כתיבה.

מצו"ב האופציות [השינויים העיקריים הם באיזור הכניסה - השירותים והמקלחת], לחוות דעתכם.

אופציה ראשונה:

אופציה א .jpg

אופציה שניה:

אופציה ב.jpg

אופציה שלישית:

אופציה ג.jpg

כמו"כ, היא הוסיפה אופציה נוספת [להתרשמותנו/כם], של אבזור החדר כ'מלונית'.

אופציה מלונית .jpg

• הוסף לסימניות
כמובן, שאם יש לכם רעיונות אחרים לחלק של הכניסה, אנו פתוחים לשמוע... ;)

• הוסף לסימניות
צריך להפריד בין המקלחון לשירותים כדי שיכולו להשתמש בשתי בפונקציות במקביל.
המעבר הפנימי צר.

מניסיון של להפוך פנימיות לחדרי אירוח, הייתי משנה פה כמה דברים.
הייתי בונה מראש את החדר שיתאים למלונאות, זאת הכנסה טובה למוסד.

• הוסף לסימניות
המעבר הפנימי צר.

נשמח לדעת על כיוון כללי. בכל זאת, מדובר באדריכלית צעירה...

• הוסף לסימניות
המעבר הפנימי צר.

אגב, באופציה ג', הם מופרדים.

• הוסף לסימניות
בס"ד

אם התכניות של אדריכלית צעירה ומתחילה, יישר כוח, מאוד ברורים ומובנים.
לשם מה צריך את הארון הצר ליד המקלחת?
ארון 160 זה ארון 4 דלתות, כך שיש לכם יותר ולדעתי זה צריך להספיק נישה בצד אחד לארון.
מעברים צריכים להיות לא פחות מ80. חשוב גם לעבור וגם להעביר ריהוט.
לדעתי מיקלחת צריכה להיות אטומה טוב גם במראה וגם ברעשים, ולא יודעת כמה בדלת זכוכית אוטמת.

אולי כדאי לתכנן שירותים ומקלחת כיחידה אחת אבל סגורים מחופים ואטומים שיצרו חלל אחד של פרטיות בחדר של 4.
אולי לא להכניס את יחידת הכיור לתוך נישה עם 2 קירות ובכך להרוויח את שטח הקירות,
אפשר לסובב את דלת הכניסה של החדר כאשר היא נפתחת על הארון עם הפנים לכיור,
נראה לי שווה לנסות לבדוק.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
המעברים פה לא תקניים וגם רוחב השרותים המופרדים
לשם מה הפיתול בכניסה באפציה 2 תבחנו האם יש צורך להסתיר את המיטות מהכניסה אז אפשרי בעוד דרכים
רוחב מקלחת ברוטו 90 במוסד ציבורי לא פחות הייתי מעדיפה 1 מ' צריך להתאים לכל המשתמשים גם לרחבים ...
יכול להיות שעדיף לוותאר על שידת לילה למטה אחת ולרווח את המעבר שינטה יותר ימינה וכך יהיה יותר מקום הכל הצד השמאלי של השרותים והמקלחת ,
כמו שכתבו - אפשר לשלב כיור יותר פתוח אולי כהמשך לארון , להחון את גודל הארון מה נצרך כי אם זה במלון עושים הרבה פחות מזמ אך אם יש צורך לכל אחד ארון צריך לחלק שווה בין כולם
חלונות /וונטה לאוורור יש ?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המעברים פה לא תקניים וגם רוחב השרותים המופרדים
לשם מה הפיתול בכניסה באפציה 2 תבחנו האם יש צורך להסתיר את המיטות מהכניסה אז אפשרי בעוד דרכים
רוחב מקלחת ברוטו 90 במוסד ציבורי לא פחות הייתי מעדיפה 1 מ' צריך להתאים לכל המשתמשים גם לרחבים ...
יכול להיות שעדיף לוותאר על שידת לילה למטה אחת ולרווח את המעבר שינטה יותר ימינה וכך יהיה יותר מקום הכל הצד השמאלי של השרותים והמקלחת ,
כמו שכתבו - אפשר לשלב כיור יותר פתוח אולי כהמשך לארון , להחון את גודל הארון מה נצרך כי אם זה במלון עושים הרבה פחות מזמ אך אם יש צורך לכל אחד ארון צריך לחלק שווה בין כולם
חלונות /וונטה לאוורור יש ?
הפיתול בכניסה באופציה 2, אכן נעשה למטרה שכתבת. מה האופציות האחרות?

מה שכתבת לגבי רוחב המקלחת - נכון מאוד.

הרעיון של ויתור על שידת לילה למיטה אחת מעניין.

גודל הארון - נצרך. הוא מיועד ל-4 בחורים הישנים בפנימיה.

וונטה לאוורור - תהיה כמובן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בס"ד

אם התכניות של אדריכלית צעירה ומתחילה, יישר כוח, מאוד ברורים ומובנים.
לשם מה צריך את הארון הצר ליד המקלחת?
ארון 160 זה ארון 4 דלתות, כך שיש לכם יותר ולדעתי זה צריך להספיק נישה בצד אחד לארון.
מעברים צריכים להיות לא פחות מ80. חשוב גם לעבור וגם להעביר ריהוט.
לדעתי מיקלחת צריכה להיות אטומה טוב גם במראה וגם ברעשים, ולא יודעת כמה בדלת זכוכית אוטמת.

אולי כדאי לתכנן שירותים ומקלחת כיחידה אחת אבל סגורים מחופים ואטומים שיצרו חלל אחד של פרטיות בחדר של 4.
אולי לא להכניס את יחידת הכיור לתוך נישה עם 2 קירות ובכך להרוויח את שטח הקירות,
אפשר לסובב את דלת הכניסה של החדר כאשר היא נפתחת על הארון עם הפנים לכיור,
נראה לי שווה לנסות לבדוק.
בהצלחה
לא חייבים את הארון הצר ליד המקלחת. רצינו להסתיר את הכניסה, ונשאר שם שטח מיותר ולכן השתמשנו בו לארון. הוא יכול לשמש למזון שהבחורים קונים לעצמם וכדו', כדי להפריד את המזון מהביגוד.

לא להכניס את יחידת הכיור לתוך נישה עם 2 קירות - הערה מחכימה מאוד.

• הוסף לסימניות
השאלה המרכזית שלנו היא, מה נכון יותר מבחינה תכנונית.

חלל אחד גדול לשירותים ולאמבטיה, או פיצול של השירותים והאמבטיה לשני חללים נפרדים.

יש לי אינטרס אישי... כי אני חושב שההיגיון אומר לפצל... ;)

• הוסף לסימניות
עדיף ביחד.

• הוסף לסימניות
למה?

הרי מדובר בחדר של 4 בחורים; אז למה הגיוני שהשירותים יהיו נעולים כשמישהו מתרחץ?

בסה"כ, אני חושב שזמן רחצה משוער הוא בערך 20 דקות. אם נכפיל את זה ב-4 בחורים, מדובר בשעה ועשרים דקות, שבהן אין שירותים בחדר.

• הוסף לסימניות
אולי תעשה סקר באא"ר לגברים, בתור בחורי ישיבה לשעבר, מה היה להם יותר נח.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השאלה המרכזית שלנו היא, מה נכון יותר מבחינה תכנונית.

חלל אחד גדול לשירותים ולאמבטיה, או פיצול של השירותים והאמבטיה לשני חללים נפרדים.

יש לי אינטרס אישי... כי אני חושב שההיגיון אומר לפצל... ;)
נראה לי שיש לך תשובה ברורה, ואתה כנראה צודק בפיצול...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה