התייעצות בקשת חו"ד: האם יש אפשרות ללמוד תקשורת ומיומנויות חברתיות שלא במסגרת אקדמית?

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לעשות הסבה מקצועית, ונמשכת לתחום של טיפול בתקשורת/מיומנויות חברתיות. (לא טיפול רגשי). אודה מאוד לכל מי שמכיר את השטח ויוכל לחוות את דעתו: האם ישנה אפשרות ללמוד תחום זה בצורה יסודית, רצינית, וכמובן גם מניבה, בלי להזדקק לאקדמיה?

• הוסף לסימניות
תוספת קטנה לכבוד ר"ח אדר: אודה מאוד גם למי שלא מכירה את השטח אם לא תחוה את דעתה... ;)

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לעשות הסבה מקצועית, ונמשכת לתחום של טיפול בתקשורת/מיומנויות חברתיות. (לא טיפול רגשי). אודה מאוד לכל מי שמכיר את השטח ויוכל לחוות את דעתו: האם ישנה אפשרות ללמוד תחום זה בצורה יסודית, רצינית, וכמובן גם מניבה, בלי להזדקק לאקדמיה?
כן יש אופציה ללמוד את זה בצורה מסודרת
אני לומדת את זה בחדש אצל דוקטור אודליה אלקובי של תעצומות
זה בעצם מתחלק לשנתיים שנה ראשונה זה מיומניות חברתיות קבוצתי
שנה שניה זה יותר טיפול פרטני וכזה
בחדש זה כאילו מיועד לציבור החרדי יש לה אבל מיכלל ביד בנימין ששם זה גם כשנתיים לדעתי עם עוד חומר שמיועד לציבור הדתי- חילוני
אממ עוד משהו מענין אותך?

• הוסף לסימניות
השאלה אם מבחינת היכולת להתפרנס זה גם שוה משהו, או שבכל מקום רוצים רק תעודות אקדמאיות.
וגם: מה העלויות? כמה זמן לוקחים הלימודים (כמה שעות בשבוע)?

• הוסף לסימניות
השאלה אם מבחינת היכולת להתפרנס זה גם שוה משהו, או שבכל מקום רוצים רק תעודות אקדמאיות.
וגם: מה העלויות? כמה זמן לוקחים הלימודים (כמה שעות בשבוע)?
אני חושבת שכן זה נהייה דבר מאוד מבוקש לאחרונה בבתי ספר קבוצות פרטיות וכן הרעיון
אין בזה תואר ולכן שאת מגיעה עם תעודה של תעצומות זה תעודה ממש שווה
זה 14 מפגשים בשנה בערך פעם בשבועיים זה יצא בחורף
ועלות הקורס זה 5 אלף
מה שכן זה קורס גם משלים לB.A.
שנה ב מי שרוצה ממשיכה

• הוסף לסימניות
מה זה אומר שנה ב? מה לומדים אז?
ועוד דבר, זה נשמע סביר שמקורס כ"כ קצר אפשר לעשות משהו רציני?

• הוסף לסימניות
מה זה אומר שנה ב? מה לומדים אז?
ועוד דבר, זה נשמע סביר שמקורס כ"כ קצר אפשר לעשות משהו רציני?
פרטני ויותר טיפולי
וכן אני כל השנה מעליי עושות עם זה דברים בתי ספר, קבוצוץ אחר צהריים וכוו

• הוסף לסימניות
יש אחת - נופר ירושלמי ספדה.
עושה קורסים בזום. מתמקדת בעיקר בקידום חברתי פרטני.
כדאי מאוד למי שבתחום לשמוע אותה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה