בקשת חו"ד ממשתמשים (ולא סוחרים) לגבי מכשיר סלולרי כשר

• הוסף לסימניות
לרגל מעבר לרשת אחרת (לא אגלה איזו שלא תחשבו שגם זה פרסומת סמויה...) אנחנו רוצים לרכוש מכשיר סלולרי אחד עם בלוטוס ואחד בלי. כמובן שיהיה הכי בזול אבל עם איכות טובה. לא זול עם איכות שמע גרועה וכיוצ"ב.
הדגמים שהציעו לנו:
סמסונג E1200 ללא בלוטוס
סמסונג A777 עם בלוטוס
נוקיה 208 עם בלוטוס.
אודה להמלצות ממי שמשתמש במכשירים ולא מאינטרסנטים. תודה גדולה גדולה לעוזרים!

• הוסף לסימניות
וואי וואי איזה פחד לכתוב כאן......

אנחנו משתמשים במכשיר הסמסונג E1200 ללא בלוטוס-ומאוד מרוצים.

• הוסף לסימניות
מתנצלת על האזהרות. שלא יאשימו אותי בפרסום סמוי או משהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרול90;1282553:
וואי וואי איזה פחד לכתוב כאן......

אנחנו משתמשים במכשיר הסמסונג E1200 ללא בלוטוס-ומאוד מרוצים.

סורי שאני חוזרת על כך באשכולות העוסקים בכגון דא, אולם אני רוצה לחסוך עגמת נפש - משום שגם אני חשבתי על המכשיר הלז (לבעלי יש אותו).
נכון, הוא מצויין, אולם אם יש לשני אנשים מכשיר זה, והם משוחחים יחד - הם נשמעים בצד השני כמדברים במים.

• הוסף לסימניות
השאלה איך שומרים על המכשיר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרינטופ;1282565:
סורי שאני חוזרת על כך באשכולות העוסקים בכגון דא, אולם אני רוצה לחסוך עגמת נפש - משום שגם אני חשבתי על המכשיר הלז (לבעלי יש אותו).
נכון, הוא מצויין, אולם אם יש לשני אנשים מכשיר זה, והם משוחחים יחד - הם נשמעים בצד השני כמדברים במים.

לדעתי זה תלוי בחברה ולא במכשיר.
לי ולבעלי יש את המכשיר הזה ואנחנו שומעים בסדר אחד את השני.
אחרי שקנינו, במכשיר של בעלי היו הרבה בעיות, הוא היה נכבה ועושה כל מיני שטויות, הלך לתיקון, חזר ללא שינוי, ואז החליפו לנו ומאז הכל בסדר:)

אני חושבת עוד משהו כללי לגבי הפלאפונים.
כל אחד צריך להכיר את עצמו ולדעת איך הוא שומר על מכשירים, ובהתאם לזה להשקיע במכשיר.
אישה שנותנת לילדים בחופשיות יתרה לשחק עם הפלאפון, והפלאפון משמש כנשכן למוציא השיניים התורן, או לילד שגילה את האסלה בשירותים כמקום מדהים להשלכת חפצים, לא יעזור לה שום מכשיר חזק ומשוכלל ככל שיהיה, אך מי שמשתמש בזהירות גם מכשיר הכי פשוט יכול לשמשו נאמנה תקופות ארוכות.
אצלי מונחים בארון כמה זוגות מכשירים שמצבם מעולה, (והם תמיד הכי זולים שיש באותה תקופה) הם שוכבים ונחים שם בגלל מעבר חברה וכדו'.

לכן כדאי לקחת לתשומת לב למה יש כל כך הרבה תגובות סותרות לגבי אותם מכשירים:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה