עזרה בקשת חסד - לדבר בפני משפחה מסורתית יושבת שבעה

• הוסף לסימניות
מישהי שיושבת עכשיו שבעה על אחותה, ביקשה ממני אם אני מכירה מישהו מפתח תקווה, שמוכן לבוא לדבר בפני המשפחה.
היא אומרת שהם רק יושבים, מפטפטים, וזהו. אין שום דבר רוחני.
יש מי שיכול להציע למי פונים?

תודה רבה!
ובשורות טובות ושמחות!

• הוסף לסימניות
מישהי שיושבת עכשיו שבעה על אחותה, ביקשה ממני אם אני מכירה מישהו מפתח תקווה, שמוכן לבוא לדבר בפני המשפחה.
היא אומרת שהם רק יושבים, מפטפטים, וזהו. אין שום דבר רוחני.
יש מי שיכול להציע למי פונים?

תודה רבה!
ובשורות טובות ושמחות!
רק מנסה
לטלפן לידידים (1230)
לבקש את הנייד של הרב שמרייה מנהל סניף פ'ת
הוא איש חסד ואיש ספר גם יחד

• הוסף לסימניות
יש את הרב איתן, מאד מומלץ שיודע לדבר ולרתק (במיוחד בעלי תשובה אבל לא רק) וכפי שידוע לי לא לוקח כסף
אשלח מספר במייל אם רלוונטי

• הוסף לסימניות
יש את הרב איתן, מאד מומלץ שיודע לדבר ולרתק (במיוחד בעלי תשובה אבל לא רק) וכפי שידוע לי לא לוקח כסף
הכל רלוונטי.
וחשוב עד למאוד. לפי ראות עיני.
המייל - seminardavid*gmail.com

• הוסף לסימניות
התקשרתי אליו, ואמר שיגיע מחר.
אני מנסה עכשיו לתווך ביניהם.

אשמח לעוד יום או יומיים.

• הוסף לסימניות
יש את הרב אליהו,
אלוף לסוג הזה
0527198161

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם !!!
כיוונתם אותי בצורה נפלאה.
יש רב למחר, והרב שמריה אמר שיטפל בזה שלא יישארו אף יום בלי רב.

• הוסף לסימניות
האמת - כל מי שהתקשרתי אליו, חיפש איך הוא יכול לעזור
מי כעמך ישראל!
ממש מרגש.
לא מכירים לא את המשפחה ולא את האוכלוסיה - נטו לקיים מצווה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה