בקשת טיפ מצלמי האירועים שבינינו.

• הוסף לסימניות
היום סידרתי תמונות באלבום התמונות המשפחתי. (בעידן הדיגיטלי, אני מפתח פעם בשנה תמונות... והייתי צריך לסדר כ200 תמונות באלבום.)

צלמי האירועים שכאן, מן הסתם עמלים לא מעט לסדר את התמונות של נשואי תמונותיהם באלבומים (הרגילים או הדיגיטליים) שלהם.
האם יש טיפ מעניין ומועיל, כיצד לסדר תמונות באלבום ?
מלבד סדר כרונולוגי, כמובן.

(השאלה מתמקדת באלבום הרגילים ולא הדיגיטליים, שם יש מגבלה נוספת של תמונות 'שוכבות' ו'עומדות')

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אני לא צלמת אבל אם יורשה לי...
אצל ההורים שלי שכבו המוני אלבומים מסודרים לפי תאריכים ולכל ילד אלבום נפרד.
לאחרונה הוצאנו את כל התמונות, הן עברו ערבוב רציני והוכנסו לאלבומים בסדר מקרי בהחלט. (מאחורי כל תמונה רשום מי ומה)
מאז ממש כיף להסתכל באלבומים, צריך לנחש מי זה כל תינוק ובאיזה ארועים צולמו התמונות... בקיצור חוויה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;543697:
אני לא צלמת אבל אם יורשה לי...
אצל ההורים שלי שכבו המוני אלבומים מסודרים לפי תאריכים ולכל ילד אלבום נפרד.
לאחרונה הוצאנו את כל התמונות, הן עברו ערבוב רציני והוכנסו לאלבומים בסדר מקרי בהחלט. (מאחורי כל תמונה רשום מי ומה)
מאז ממש כיף להסתכל באלבומים, צריך לנחש מי זה כל תינוק ובאיזה ארועים צולמו התמונות... בקיצור חוויה

מעניין אבל לא פרקטי. אני מעדיפה את אלבומי הילדות שלנו (שלי כילדה) מסודרים בסדר כרונולוגי, כך שאפשר למצוא כל תמונה כשמחפשים.
חוץ מזה, אני מניחה שכשאתחתן אקח את אלבומי הילדות שלי, כמו שההורים שלי לקחו את אלבומי הילדות שלהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה אריאל;543757:
מעניין אבל לא פרקטי. אני מעדיפה את אלבומי הילדות שלנו (שלי כילדה) מסודרים בסדר כרונולוגי, כך שאפשר למצוא כל תמונה כשמחפשים.
חוץ מזה, אני מניחה שכשאתחתן אקח את אלבומי הילדות שלי, כמו שההורים שלי לקחו את אלבומי הילדות שלהם.

טוב, את יכולה לקחת את האלבומים שלך אחרי שתתחתני.
את לא חייבת לערבב אותם זה אכן לא ממש פרקטי :)

זה רעיון שמיועד לאנשים שההורים שלהם לא נותנים להם את האלבומים שלהם כשהם מתחתנים.

• הוסף לסימניות
אתן לך כמה טיפים
1. סטודיו/סיור חתן כלה (לבד) סדר בערבוביה.
2. חלק בכל נושא את התמונות המאוזנות והמאונכות וקבץ אותם באלבום ברצף (שהצופה לא יהיה צריך כל עמוד לסובב את הראש/אלבום/שולחן) חשוב מאוד.
3. במידה והאלבום לא רינג, וודא שלא דילגת על שום עמוד.
4. הכי חשוב המיקום של התמונות. יש מתוכנו כאלה שחושבים שזה נושא שולי, אבל החוסר סידור אלבום לפעמים יכול להרוס עבודה.
א. כמו שאמרתי לפני קבוצה של מאוזן קבוצה של מאונך.
ב. כשהמבט בתמונה הוא לשמאל. מקם את התמונה בימין וכן להפך, כך שהעין תמיד תבוא לתוך האלבום ולא תברח החוצה.
ג. תמונה שלפי דעתך היא התמונה היפה ביותר מתוך הרביעה מקם אותה בצד שמאל למעלה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
קודם כל, תודה משה.

נכתב ע"י משה אסולין;544061:
אתן לך כמה טיפים

2. חלק בכל נושא את התמונות המאוזנות והמאונכות וקבץ אותם באלבום ברצף (שהצופה לא יהיה צריך כל עמוד לסובב את הראש/אלבום/שולחן) חשוב מאוד.
אכן, לזה התכוונתי שיש מגבלה של תמונות 'שוכבות' 'עומדות'.
והאמת, אני בכל פעם מתלבט מחדש מה עדיף. יש לי מקבץ של תמונות שוכבות + כמה תמונות עומדות. אם אני אשים את התמונות העומדות בעמוד אחד, זה לא יהיה בסדר כרונולוגי, ויכול אף להיות בהפרשים של כמה חדשי צילום בין תמונה לתמונה. האם עדיף לוותר על הסדר הכרונולוגי, או לוותר על צורת התמונות באותו עמוד. (למעשה, בד"כ אני מוותר על צורת התמונות, ויש עמודים שבהם אכן צריך לסובב את הראש/אלבום/שלחן...)
ב. כשהמבט בתמונה הוא לשמאל. מקם את התמונה בימין וכן להפך, כך שהעין תמיד תבוא לתוך האלבום ולא תברח החוצה.
אז האינסטיקנט שלי עובד...:)
ג. תמונה שלפי דעתך היא התמונה היפה ביותר מתוך הרביעה מקם אותה בצד שמאל למעלה.
בהצלחה
מעניין. למה ?
אצלי באלבום יש 6 תמונות בעמוד. איפה למקום לדעתך ?

ושוב, תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה