בקשת יעוץ לתוכנית מטבח לכל המעצבים התותחים והתותחיות בפורום

• הוסף לסימניות
מצ"ב תוכנית מטבח
אני מעונינת בצד אחד שני שורות ארונות עליונים ובצד אחד שורה אחת ע"מ לא להעמיס בעין.
תכנית מטבח 1.jpg
תכנית מטבח 2.jpg

מה היייםממליצים לעשותאת השורות בצד הימי שלהמטבח בצד של המקרר או ממול בצד של התנורים.

מה הייתם משפרים/משנים בתוכנית הזאת אשמח לשמוע חו"ד

את הכיריים אני רוצה להעמיד ב פינה בצורה אלכסונית. איך הייתםפותרים את בעיית האדי בישול. מתחת לארון הפינתי
לא מעונינת בקולט אדים .האם להניח משטח זכוכי מתחתלארונות הנ"ל יכול לפתור את הבעיה. גם מבחינת הניקיון.

• הוסף לסימניות
תעלי תכנית במבט על.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה על ההיענות . אין לי תוכנית מלמעלה כרגע זה מה ששלחו לי. אא להתרשם או לענות לשאלותי מבלי התרשמים ממבט על?

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה על ההיענות . אין לי תוכנית מלמעלה כרגע זה מה ששלחו לי. אא להתרשם או לענות לשאלותי מבלי התרשמים ממבט על?
כן, ממש אי אפשר.
בד"כ היעוץ פה הוא לא פרטני ברמת הקלפה/ ארון. אלא תכנון. ואותו אפשר לראות רק במבט על.

• הוסף לסימניות
מניסיון אישי עם מיקרוגל מעל שני תנורים, אם יש שם גם מגירה של 30 המיקרוגל ממש גבוה ולא נוח לשימוש

• הוסף לסימניות
מצ"ב האם זה עוזר לכם האם יש הערות
IMG-20210723-WA0033.jpg

• הוסף לסימניות
בפינה בין שני הכיורים

• הוסף לסימניות
לטעמי חבל לבזבז שטח שיש בשביל 2 מזווים
תגדילו מזווה אחד ל60 ואת השני תבטלו

קבצים מצורפים

• IMG_20210726_100109.jpg
    IMG_20210726_100109.jpg
    KB 366.3 · צפיות: 36

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה