- הוסף לסימניות
מזכיר ממש את מה שאמרו חכמים: דאגה בלב איש, ישיחנה לאחריםעצם ההכרה עושה טוב
מדהים שזה עצמו נותן כח
הרבה הצלחה בהמשך!
מזכיר ממש את מה שאמרו חכמים: דאגה בלב איש, ישיחנה לאחריםעצם ההכרה עושה טוב
פותח האשכול השתמש בקודיםתחכימי אותי
אמ...לא הבנתי,מה בעצם קרה פה באשכול?פותח האשכול השתמש בקודים
כל הסיפור הזה לא קשור בכלל לפלטפורמה הזו, והוא עצוב מאוד
עוד יותר התבלבלתי .פותח האשכול השתמש בקודים
התפייסתי איתו (הוא הסכים למחול רק אחרי שמיעת ההמשך הנ"ל)"תעלה לקומה 7 ושעתיים על תדבר"
(פקודה שיצא ממיון בהדסה על עצם שנתקע לי בגרון) (קומה 7 מחלקת אא"ג)
כמה שעות קודם: סיננתי לאדם שהיה איתי בוויכוח, ניסיתי להשתיק אותו צעקתי עליו "תעלה לקומה 7 מכיוון ששם אף אחד לא ישמע אותך"
הוא היה מושפל, המילים שלי חזרו אלי כבומרנג ותקעו אותי בקומה 7 בבניין דיוידסון ללא יכולת לדבר,
סיפור טרי בהשראת פרשת מטות "ככל היוצא מפיו" "לא יחל דברו"
צדיק, אני מזדהה איתך בכל המו"מ שנכתב כאןאני לא יודע מה לעשות
זה עוד יותר כואב ומתסכל, בטח!!דיברו כאן כמה פעמים על זה שהבעיה היא אצלו(הבנ"א שפגע) וזה נכון..
הוא פגע במקום שבו היה גם לו את אותו חיסרון.. וע"י שפוגע באותה נקודה רגישה שלו עצמו הוא חושב שיעזור לו להקטין גם את השני
וזה מה שכואב
למה???
בודאי.והשאלה הגדולה - מי הפוגע
?פותח האשכול השתמש בקודים
נכוןזה עוד יותר כואב ומתסכל, בטח!!
כשאני חושב ע"ז ומנסה להכנס למוח המעוות של הפוגע - -
נראלי שדוקא זה מגלה את החולשה של הפוגע, ולכן הוא פוגע בנקודה הזו דוקא. זה כביכול מעצים אותו, נותן לו מין תחושת עליונות והתנשאות כזו. כי במובן מסוים כואב לו שגם הוא נמצא במקום הזה, וכשיש דרך לרדת על מישהו שגם 'לוקה' בחולשה הזו, חש כאן מין "צרת רבים - אחוות אחים" כזו למצב ההדיוטי בו הוא שרוי. והוא מנסה לתקוף את זה אולי כדי להוריד ממנו את הרגשת הסחי והמאוס שלו עצמו..
איפה זה עומד עכשיו? (עוצמת הפגיעה והכאב)
בודאי.
כשזה יקרה בין בני זוג למשל, עוצמת הכאב גדולה הרבה יותר ומקבלת משמעות אחרת לגמרי..
א"א להיפטר לשכוח ממנו ולהמשיך הלאה![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //