אחרי שאני עכשיו עשיתי כאילו אני רוצה ליקנות עכשיו
יש שם במסך שורה להכניס קוד, תכניסי את הקוד : 3weeksזה עושה שזה עולה 6.9 דולר
איפה?יש שם במסך שורה להכניס קוד, תכניסי את הקוד : 3weeks
ואז תתקבל הנחה של 6.9 דולר, ובסה"כ מחיר 0
ואז תבצעי רכישה.
בהגדלה של הסרט למסך מלא על ידי קליק-כפול במסך, ניתן לעבור קדימה ואחורה..אני נכנסתי עם הקוד ללא תשלום.
מה שהפריע לי שאי אפשר לדלג עם העכבר קדימה אלא צריך לצפות בסבלנות בכל הסרט.
זה היה לי קצת מדי ארוך.
גם אצלכם זה היה כך ?
תודה רבהאתם רושמים את זה לרכישה והוא נותן עכשיו את זה (עד תשעה באב) במחיר 0 $
כן, צלילי רקע, לא שירים.זה עם מוזיקה?
בתחילה - בשורה הראשונהמתי מכניסים את הקופון?
כןנפתח לכם בנטפרי?
יש שם תזמורות וצריך לבדוק האם מותר להאזין בתשעת הימים כולל ט' באבמשהו שלח לי קישור זה מי שיוכל להוריד באיכות טובה אני אשמח
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
ככל הידוע לי, כאשר זה רק ליווי למצגת אין בעיה.יש שם תזמורות וצריך לבדוק האם מותר להאזין בתשעת הימים כולל ט' באב
שווה מאד.אני עכשיו עשיתי כאילו אני רוצה ליקנות עכשיו
זה עושה שזה עולה 6.9 דולר
זה שווה את זה?
אשמח אם תענו מהר
כדאי מאד לוודא שזה קוד קופון לכל הקהל הקדוש.נכנסים לקישור הזה https://baishamikdashlive.selz.com/item/5799881b6edca00fcc124495
לוחצים על הכפתור המסומן
צפה בקובץ המצורף 700623
מכניסים את הקוד קופון 3weeks
לוחצים על הכפתור המסומן
צפה בקובץ המצורף 700624
ממלאים שם פרטי, שם משפחה, וכתובת דוא"ל
ולוחצים על הכפתור המסומן
צפה בקובץ המצורף 700625
במסך שנפתח לוחצים שוב על הכפתור המסומן
צפה בקובץ המצורף 700626
הקישור לצפיה ישלח למייל
ויהיה תקף ל4 ימים
ניתן להפעיל גם בלחיצה על הכפתור המסומן
צפה בקובץ המצורף 700652
בהגדלה של הסרט למסך מלא על ידי קליק-כפול במסך, ניתן לעבור קדימה ואחורה..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים