דרוש מידע בקשת סליחה

• הוסף לסימניות
ברצוני לבקש סליחה מכל אחד/ת שנפגע מתוכן שהעלתי או תגובה שכתבתי
כמובן ששום דבר לא נעשה מתוך כוונה לפגוע או להשפיל
בברכת שנה טובה לכולם
ובעזרת ה' שעוד השנה נזכה לראות את בית המקדש בבניינו.
אמן

• הוסף לסימניות
מצטרפת.
מבקשת סליחה מהנהלת פרוג על תגובה לא מתאימה..
ומבקשת סליחה מכל הגולשים
שנה טובה ומתוקה!!
כתיבה וחתימה טובה..
(אם יש משהו שזוכר שפגעתי בו אישית
אני אשמח אם הוא יכתוב לי
שאדע להנצל...

• הוסף לסימניות
ברצוני לבקש סליחה מכל אחד/ת שנפגע מתוכן שהעליתי או תגובה שכתבתי
כמובן ששום דבר לא נעשה מתוך כוונה לפגוע או להשפיל
בברכת שנה טובה לכולם
ובעזרת ה' שעוד השנה נזכה לראות את בית המקדש בבניינו.
אמן
אני גם מצטרפת. במיוחד ממך @~sol key~
בתקופה האחרונה עקב חילוקי דעות בנוגע לחיסונים. דברתי קצת בתקיפות ולא בצורה מכבדת.
וכל מי שבהנף מקלדת פגעתי בו, אני מבקשת את סליחתו.
ואני מקבלת על עצמי לא לחזור על טעיות אלו שוב בלנ"ד

• הוסף לסימניות
אני גם מצטרפת. במיוחד ממך @~sol key~
בתקופה האחרונה עקב חילוקי דעות בנוגע לחיסונים. דברתי קצת בתקיפות ולא בצורה מכבדת.
וכל מי שבהנף מקלדת פגעתי בו, אני מבקשת את סליחתו.
ואני מקבלת על עצמי לא לחזור על טעיות אלו שוב בלנ"ד
מחול בלב שלם
מכיוון שלכל אדם יש דעות שונות גם לא התייחסתי וכך גם לא הפריע לי
שנה טובה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה