כללי בקשת עזרה - אינדיזיין

• הוסף לסימניות
אחרי עבודה של ימים ולילות (כ-30 שעות),
עבור קובץ שאמור לרדת מחר לדפוס-

זו ההודעה שאינדזיין מראה לי שאני מנסה לפתוח את הקובץ,
וכמובן נסגרת לי מיד התוכנה.

משהו התנסה בכזה דבר?
זה עדיין הפיך?
או שיש צורך לבנות הכל מהתחלה:eek::(:(:(

קבצים מצורפים

• הודעה.jpg
    KB 689.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
ואואו...
איזה תגובה מהירה ועוד בכזו שעה

אבל 2 הקישורים חסומים לי,
חבל ):

אבל אפשר להאמין שיש עוד תקוה?

• הוסף לסימניות
איזה אתר העלאות פתוח לך? אוכל אולי להעלות את קובץ השחזור עם הוראות.

• הוסף לסימניות
מה הכונה אתר עלאות?

גמבו מייל וכד'?

• הוסף לסימניות
נכון.
אוכל גם לשלוח במייל אם תרצי.

• הוסף לסימניות
פתוח לי גמבו,
ואפשר גם במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>,
מה שיותר נח לך.
מה שבטוח כל עזרה תתקבל בברכה.

• הוסף לסימניות
הבעיה נפתרה!

תודה, תודה תודה!!!!!!!!

אין לי מילים להודות ובפרט בכזאת שעה ....

• הוסף לסימניות
אשמח אם אפשר להעלות את הקובץ לתועלת כולם,
יש לי כמה קבצים להציל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה