חומרים בקשת עזרה בבחירת ריצוף. אתם מרוצים? יצא יפה? נשמח להמלצות

שלום וברכה
1676575239151.jpeg

תוכלי לזהות את האריח הזה?
אשמח לדעת מה המחיר שלה למטר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
המק''ט בעוז קרמיקה
4060004
אריח איטלקי מאד מאד איכותי
ופרקטי ברמות
רציתי לקנות לפני שנתיים והמלאי נגמר.

1676809740785.png

ריצפנו לפני שנה את כל הבית - המראה מהמם, אבל מאד מהר מתלכלך, אמנם אחרי טאטוא טוב למשל בשבת נראה בסדר, גם הברק פה ושם כבר לא ממש, עוד מאז השיפוץ שהקבלן לא מספיק שמר.
אני מנקה רק עם מים ומטלית עדינה ללא חומרי ניקוי וללא שפשוף, זו עבודה בהחלט, לבית עם ילדים לא הייתי ממליצה (אצלינו ברוך ד' הם כבר רק בשבת או בבין הזמנים...)

ריצפנו לפני שנה את כל הבית - המראה מהמם, אבל מאד מהר מתלכלך, אמנם אחרי טאטוא טוב למשל בשבת נראה בסדר, גם הברק פה ושם כבר לא ממש, עוד מאז השיפוץ שהקבלן לא מספיק שמר.
אני מנקה רק עם מים ומטלית עדינה ללא חומרי ניקוי וללא שפשוף, זו עבודה בהחלט, לבית עם ילדים לא הייתי ממליצה (אצלינו ברוך ד' הם כבר רק בשבת או בבין הזמנים...)
על איזו תמונת ריצוף כתבת את זה?

קניתי לפני שלושה חודשים בערך ריצוף מבריק 60/120 ב ג.ג.א קרמיקה באשדוד
הריצוף הכי יפה שנתקלתי בו בתקופה האחרונה
והוא יושב על הרצפה מהמם, כמו תלת מימד.
ומחיר מעולה!
אשמח לשלוח תמונה למי שמתלבט

זה מט משי בתמונה ולא מבריק.
אצלנו בדירה מרוצף כבר שנה וחצי, אף פעם לא שטפו, כן היה הרבה לכלוך בדירה של בניה וכד' ועדיין רואים את היופי של הרצפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה