חומרים בקשת עזרה בבחירת ריצוף. אתם מרוצים? יצא יפה? נשמח להמלצות

ממליצה גם
קניתי את המרצפות האלו במט משי יצא מושלם
אם תרצי תמונות באישי

ההבל בין מט למבריק עניין של טעם
אני למשל אהבתי את הברק העדין יותר של המט משי ולא מבריק רגי
ואם כבר מבריק אז לא סיני כי אחרי שנתיים הרבה פעמים הברק נעלם
אשמח לדעת מה הדגם של הריצוף ומה הגודל , נראה מהמם !! ואפ אפשר גם תמונה של הרצפה יעזור לי מאד...

קניתי לפני שלושה חודשים בערך ריצוף מבריק 60/120 ב ג.ג.א קרמיקה באשדוד
הריצוף הכי יפה שנתקלתי בו בתקופה האחרונה
והוא יושב על הרצפה מהמם, כמו תלת מימד.
ומחיר מעולה!
אשמח לשלוח תמונה למי שמתלבט
אשמח לראות תמונה

ממליצה גם
קניתי את המרצפות האלו במט משי יצא מושלם
אם תרצי תמונות באישי

ההבל בין מט למבריק עניין של טעם
אני למשל אהבתי את הברק העדין יותר של המט משי ולא מבריק רגי
ואם כבר מבריק אז לא סיני כי אחרי שנתיים הרבה פעמים הברק נעלם
אשמח לקבל תמונות shamysary בגימייל, תודה רבה

אויש
מאכזב ממש
להחזיר?
יש לך תמונה?
זה רוקי בז?
האם ריצפת בסוף עם הרוקי בז’ , לקחת משי ? מישהי מכירה מילאנו במט (לא משי) ? זה ממש כמו הרוקי רק במט...
שמעתי שעל ריצוף משי רואים סימני ניגוב, האם זה נכון ?

האם ריצפת בסוף עם הרוקי בז’ , לקחת משי ? מישהי מכירה מילאנו במט (לא משי) ? זה ממש כמו הרוקי רק במט...
שמעתי שעל ריצוף משי רואים סימני ניגוב, האם זה נכון ?
כן והוא מהממם!!!!
לא רואים על זה סימני ניגוב יותר מרצוף אחר

לא מסכימה עם זה.
מנסיון, יש לנו 6 שנים ריצוף מבריק נראה כמו חדש
לא רואים עליו לכלוך למרות שבהיר , קל לניקוי ומקבלים מחמאות בלי סוף
את יכולה לעלות תמונה?
זוכרת ארץ יצור ספרדי /הודי/איטלקי?
איפה קניתם?

אז לא ממליצה?
לי יש גם משי ואיאפשר לשטוף אותו עם טינקו או דרימי כי זה משאיר סימנים על המרצפות וזה ממש חבל. צריך כל פעם לשטוף שטיפה רגילה. מבחינת תחזוקת הבית רצפת משי קצת קשה לשמר כי רואים כל לכלוך.

היום הייתי בסבב חנויות ריצוף
וזה ההתרשמות שקיבלתי.
שלא כדאי לי כי רואים כל לכלוך.

אז מה כן מומלץ????

שלום,
אשמח לדעת בתקציב של 70 שח ,
האם כדאי לקחת ריצוף סיני או הודי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה