בקשת עזרה בהורדת מיוטיוב

• הוסף לסימניות
נרשמתי לאיזה קורס תורני בלימוד מרחוק דרך המחשב, והשיעורים כולם נמצאים ביוטיוב.
אני ב"ה חסום ע"י נתיב.
ביקשתי מנתיב שיפתחו את השיעורים הנ"ל, ואז הייתי מוריד אותם למחשב מידי פעם ע"י האתר http://www.clipconverter.cc

לפני כחודש נתיב חסמו את האתר ואינם מסכימים לפתוח.

האם יש איזה תוכנה שמצליחה להוריד ללא כניסה לאיזה אתר.
יש לי איזה תוסף בכרום שמשום מה לא פועל לי
.

• הוסף לסימניות
בהחלט , מצורפת התוכנה.

קבצים מצורפים

• YTDSetup.rar
    KB 77.7 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
תודה
ניסיתי ומשום מה הוא כותב "נכשל"

קבצים מצורפים

• ScreenShot069.jpg
    KB 32.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
חושבני שזה החסימה

• הוסף לסימניות
כשהייתי באתרוג, ניסיתי את כל דרכי ההורדה מיוטיוב, וללא הצלחה.

החסימה היא ברמת ספק, כך שישנו קצר בין פקודת ההורדה לבין השרת שעליו הקובץ יושב.
אז איך בדיוק זה ירד?

• הוסף לסימניות
אם מדובר על חסימה ברמת ספק אז שום דבר לא יעזור, השאלה אם אכן החסימה קיימת, יש לברר עם הספק כדי לא ללכת כעוורים בחושך, ופשוט להסביר שהתוכנה לא עובדת...

• הוסף לסימניות
אם זה ספק של נתיב 018 , זה קצת יותר בעיה.
אם זה ספק אחר רק חסימה של נתיב , תבקש מטכנאי שיעקוף לך זמנית את נתיב - זה לוקח שניה (כל הטכנאים שאני מכיר כאן בפורום ודאי יודעים איך , אבל אני מניח שעוד הרבה יודעים זה די ידוע)

או שתבקש ממשהוא שיוריד לך וישים על דרופ

• הוסף לסימניות
אתה יכול לראות את הסרטונים בלי להוריד?
תנסה את IDM (מנהל הורדות שנותן להוריד כמעט כל סרטון שרואים בדפדפן)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;2068364:
אתה יכול לראות את הסרטונים בלי להוריד?
תנסה את IDM (מנהל הורדות שנותן להוריד כמעט כל סרטון שרואים בדפדפן)

תודה לכל המסייעים.

החסימה שלי היא לא ברמת ספק אלא חסימה רגילה של נתיב על המחשב.

הסרטונים עצמם פתוחים לי בדפדפן, אלא שאני מעוניין להוריד אותם למחשב.
לא מדובר בסרטון אחד אלא ביותר מ-40 כשכל סרטון הוא כ-1.3 ג'יגה.
לכן זה לא כ"כ פרקטי לבקש מהציבור כאן שיורידו לי.

לגבי IDM היכן ניתן להוריד אותו ?

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שההורדה של הסרט והצפיה בסרט הם לא מאותו שרת, השרת שממנו מורידים חסום בעוד youtube שאנו צופים בו פתוח.

• הוסף לסימניות
זה לא נותן להתקין אותו הוא כותב שיש בעיה בחיבור לאינטרנט (יש לי נתיב)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה