כללי בקשת עזרה בהתלבטות בקשר לקבלת עבודה

• הוסף לסימניות
הציעו לי לעשות 1000 כרטיסי ביקור ל1000 עסקים שונים. הגרפיקה אמורה להיות בסיסית ביותר (זה מתנה לבעלי העסק) והעבודה אמורה להתבצע במהירות הבזק.
המחיר שהוא הציע לי על כל כרטיס מגוחך - 10 ש"ח. כמעט סירבתי אבל אז כשהכפלתי את זה ב-1000 והבנתי שזה יצא לי 10000 שקל בשבועיים פחות או יותר, ביקשתי קצת זמן להחליט.
עכשיו ההתלבטות המצחיקה: לקחת את העבודה או לא?
אשמח לעזרתכם...​

• הוסף לסימניות
תלוי מה הוא מצפה מגרפיקה בסיסית ביותר - - -

• הוסף לסימניות
אם יש לך שבועיים נקיים ופנויים לפרוייקט כזה, למה לא?
בפרט שאת יכולה לעשות GRID ושטאנץ מסוים ולשנות אותו...
איחולי.

• הוסף לסימניות
ואם כל הנתונים מוקלדים כבר באקסל, אז באינדיי תייבאי אותם כ data merge
זה יחסוך לך הרבה זמן - - -

• הוסף לסימניות
אני לא מבין למה לא לקחת!! האם את רגילה להרויח בשבועיים יותר מ10,000 ש"ח?!
בכל אופן אם את לא לוקחת את העבודה אני כן מוכנה לעשות את זה או חלק ממנה. (תודה מראש).

• הוסף לסימניות
זה בהחלט שווה כי תחשבי שאת עובדת לפי שעות

• הוסף לסימניות
בעצם למה לא?,
כמובן תוך הדגשת העניין שהגרפיקה היא בסיסית, ושברור שזה לא מתחיל להיות מחיר התחלתי של כרטיס ביקור בודד עם עיצוב גרפי מרשים.

תצליחי ופרנסה בשפע ובקלות!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העצות המועילות.
פשוט בדר"כ בשביל 10 שקל אני לא מדליקה את המחשב, אבל נראה לי שבמקרה הזה זה נקרא "הנחת כמות"...

• הוסף לסימניות
ישנו משפט מחץ עממי שאומר:

"חשבת?! החלט! החלטת?! אל תחשוב!!!"

בכל אופן בהצלחה רבה בכל החלטה!!! אנו בהחלט עומדים מאחוריך!

• הוסף לסימניות
לפי דעתי את צריכה גם לברר את עניין האישורים.
האם הכרטיסים אמורים לעבור אישור של בעלי העסקים, כי או אז את עלולה להיכנס למערבולת של תיקונים-אישורים-תיקונים וכו'. מורט עצבים בהחלט.
וכן האם את מקבלת את כל החומר מוקלד - זה חוסך טעויות בעיקר בטלפונים וכדו'
כל הדברים הנ"ל הם שעות של עבודה שצריך לקחת בחשבון!

• הוסף לסימניות
לפי דעתי, אל תתחילי לעשות את זה בלי מקדמה...

• הוסף לסימניות
כשאני חושבת על זה זו עבודה שדורשת המון יצירתיות...
אני צריכה איזה 1000 רעיונות של כרטיסים וטיפוגרפיות, אפילו אם זה לא אמור להיות מושקע.
עד כמה שהבנתי אין צורך באישור של בעלי העסקים, לגבי הגרפיקה אלא רק על הפרטים (אם יש טעות בטלפון למשל וכדו'). אני מקבלת את הלוגויים של העסקים (שיש להם לוגו) על דיסק. את הפרטים אני צריכה להקליד אבל זה לא יותר מפירוט קצר, כתובת וטלפון לכל אחד.

• הוסף לסימניות
וואו 1000 רעיונות את בטוחה?
זה 1000 בתי עסק או 1000 כרטיסי ביקור שמתוכם יש 500 בתי עסק?
מיטל-בהצלחה ר-ב-ה!
זה עבודה שווה לדעתי..כרטיסי ביקור לעסקים דורשים גרפיקה מינימאלית (קו פה פס שם)

• הוסף לסימניות
תבקשי בין שליש לחצי מהסכום מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;67864:
כשאני חושבת על זה זו עבודה שדורשת המון יצירתיות...
אני צריכה איזה 1000 רעיונות של כרטיסים וטיפוגרפיות, אפילו אם זה לא אמור להיות מושקע.
עד כמה שהבנתי אין צורך באישור של בעלי העסקים, לגבי הגרפיקה אלא רק על הפרטים (אם יש טעות בטלפון למשל וכדו'). אני מקבלת את הלוגויים של העסקים (שיש להם לוגו) על דיסק. את הפרטים אני צריכה להקליד אבל זה לא יותר מפירוט קצר, כתובת וטלפון לכל אחד.

קודם כל, אם אין לך עבודה קבועה, אז אל תחשוב על זה שבעיקרון אתה אמור לקחת יותר על כרטיס (לא היית ברשימה שלי?), רק תראה את זה כפרוייקט, ויהיה לך קל להחליט שזה שווה לך.
חוץ מזה אתה לא צריך יותר מ10 סוגים. באינדיזיין, יש אפשרות של NEXT STYLE, ואפשר לסדר די מהר את הטיפוגרפיה של העיצובים, ורק אחרי זה להוסיף קצת פה ושם סגנונות לאובייקטים, שוב לא יותר מ10 סגנונות.

• הוסף לסימניות
תחשבי שהיו מציעים לך עבודה לשבועיים ב 10,000 שקל.
לא היית לוקחת?
ולגבי העיצוב: א. את יכולה להכין לך כמה דוגמאות בסיס ולשנות צבע, קו וכו'...
ב. קיבלתי פעם כרטיס ביקור מעו"ד יוקרתי, נראה לי עיצבו לו בוורד.... צבע לבן וכיתוב בעברית ובאנגלית בגדלים שונים בצבע שחור וזהו. אז את בטוח יכולה להיות רגועה לגבי העיצוב.

• הוסף לסימניות
אז על תסתכלי לע זה כ 10 ש"ח לכרטיס, אלא כ 10000 ש"ח לפרוייקט. יהיה הרבה יותר נחמד. תארי לך שכל כרטיס זה עמוד של אינדיזיין. האם לא היית לוקחת עימוד של 1000 עמודים פשוטים במחיר כזה?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבאמת הכי נכון להסתכל על זה כפרויקט!
אבל בקטע של האישורים - תוודאי את זה שוב!!! (אני כבר נפגעתי עם מקרה כזה שאמרו לי שבעיקרון לא יהיו הגהות של בעלי העסקים ואח"כ אכלתי את זה בגדול!)
תסכמי איתם גם - שלא יהיו יותר ממשפט שניים בכל כרטיס!

בכל אופן - בהצלחה רבה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אם אין את הקטע של האישורים ודאי שתיקחי. (נעזור לך...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה