כללי בקשת עזרה בהתלבטות בקשר לקבלת עבודה

• הוסף לסימניות
ודאי לקחת. רק לוודא שהם ישלמו בסוף בלי בעיות את מלוא הסכום.
וגם אפשר להציע תיקונים לפי שעות, וזה ירתיע אותם והם לא יקחו תיקונים כל כך מהר מבעלי העסקים.

• הוסף לסימניות
בטח תקחי.

יש לי אצלי במאגר קובץ pdf של מאות!!! סוגי כרטיסי ביקור. הקובץ שוקל 78 מ"ב.
אם את רוצה ויש לך דרך איך אני יכול להעביר לך את זה, בשמחה....

• הוסף לסימניות
קודם תעלה לכאן. תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;67864:
עד כמה שהבנתי אין צורך באישור של בעלי העסקים

אני שומע חברים מדברים על תיקונים מבעלי עסקים, ואני ממש לא מבין, הרי כתוב בפירוש שזה מתנה לבעלי עסקים.

זה נשמע כמו שירות של דפי זהב וכו', שרוצים להפתיע את אלו שהכניסו מודעות אצלם, ונותנים להם מתנה בהפתעה, אף אחד לא יעשה תיקונים. הם יתנו קובץ מתוקן כנראה עם כל הפרטים, ורק יעברו מהר על הכל, או אפילו זה גם לא כדי לראות אם הכל בסדר.

אגב, אני הייתי אומר להם: היות ואתם נותנים את זה כשירות/מתנה, כדאי לעשות הכל באותו סגנון עיצוב. כי זה ייראה יותר יפה ומכובד מטעם החברה המחלקת אותם. וזה עולה 10 ש"ח. (מקסימום לשנות אצל מתחרים). אבל אם אתם רוצים עיצוב אחר בכל כרטיס, ממש שונה (כאילו, הרי הם לא ייראו שכל 10 זה חוזר פחות או יותר על עצמו) אז זה 18 ש"ח לעיצוב.

אתה תרוויח מזה פעמיים.
אם הם לוקחים את היקר יותר:
  1. זה סתם רווח של עוד 8000 ש"ח, לא חבל?
  2. כמו כן יהיה לך יותר חשק לעבוד ולהשקיע.
  3. תאמין יותר בעבודה, ותוכל לשדר את זה האמונה ללקוח גם.
אם הם הולכים על הכיון הזול:
  1. אתה עובד בצורה הכי פשוט שיש, עבודה מהירה וקלה
  2. לא יהיה להם שום טענות על זה, כי הסכימו עם זה.
  3. לא יהיה לך נקיפות מצפון על איכות העבודה, ושוב, תוכל להעביר את אותם תחושות אל הלקוח, ואז הוא גם יהיה מרוצה.

• הוסף לסימניות
ונתנו, איך אני מעלה לכאן 78 מ"ב?

• הוסף לסימניות
גם את זה מתנה עבור העסק, ברגע שבעל העסק רואה את הכרטיס יש לו הערות.
במיוחד אם מביאים "לוגויים" על דיסק שזה בד"כ מודעות שלמות והלקוח רוצה על בסיס העיצוב הקבוע שלו.
מנסיון- עיצבתי מאות כרטיסים לבעלי עסקים במסגרת עבודתי, ואע"פ שהם ניתנו במתנה, בעל העסק רצה גרפיקה מושלמת כמו מודעה שלו.

לכן כדאי להגביל בדיוק מראש - כי אין לזה סוף!

• הוסף לסימניות
יש הבדל בין מתנה לשירות (או יותר נכון, בין מתנה, לבין משהו הניתן בחינם).
אם חברה מסוימת בוחרת לתת מתנות לאלו שהזמינו אצלם מכשיר X. אז מקסימום הלקוחות לא ישתמשו עם הכרטיסים, אבל הם לא יודעים מזה בכלל, ואפילו אם כן היות וזה מתנה אומרים תודה וממשיכים הלאה (ככה זה באירופה, ובארץ?).
אם מקבלים שירות: כרטיסי ביקור לכל מזמין מעל 100 עטים, אז מתחיל בעיה. זה יותר מוצר מול מוצר, אני קונה את המוצר כדי לקבל את המוצר השני, ואז יש להם הערות ורוצים את העיצוב שלהם וכו'.
כאן זה יותר נשמע כמתנה בלי ידיעת בעלי העסק.
יכול להיות שאני טועה. בכל מקרה, זה מה שהבנתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;68051:
כאן זה יותר נשמע כמתנה בלי ידיעת בעלי העסק.
יכול להיות שאני טועה. בכל מקרה, זה מה שהבנתי.

יכול להיות שאני טועה, אבל אם מראים להם כדי לתת הגהה (לישראלים...) אז העסק אבוד!

• הוסף לסימניות
אני לא מצדד כמו כולם כאן אני חושב ש1000 כרטיסי ביקור זה הרבה מאוד תנסו לעצה 50 כרטיסי ביקור זה עבודה קשה מאוד. מה שכן אם זה גריד בסיסי זה כן משתלם. אבל אם כל אחד זה סוג שונה כדאי לשקול את זה מחדש

• הוסף לסימניות
אצל הישראלים..
מתנה הופכת לדרישה.
ראי הוזהרת :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרומער600;68059:
אני לא מצדד כמו כולם כאן אני חושב ש1000 כרטיסי ביקור זה הרבה מאוד תנסו לעצה 50 כרטיסי ביקור זה עבודה קשה מאוד. מה שכן אם זה גריד בסיסי זה כן משתלם. אבל אם כל אחד זה סוג שונה כדאי לשקול את זה מחדש
יש בזה משהו. לעצב כרטיס ביקור אחד קל, 5 יותר קשה אבל עובר, 20 מאוד קשה, חמישים כבר קל יותר, ו1000 זה מאוד מאוד קל. ברגע שאתה עובר איזה מספר (תלוי כל אחד) זה מתחיל לזרום, ואתה אוטומטית עובר לעבוד בסגנון 5-10 בסיסיים שכבר עיצבת.

• הוסף לסימניות
זה לא נכון ונתנו.
אני עיצבתי אלפי כרטיסי ביקור וכל כרטיס הוא משהו אחר.
כל לקוח יש לו טעם שונה.
אם אצלי זה זורם זה לא אומר שהלקוח אוהב.
אבל במקרה הנ"ל היא צריכה רק בסיס לכן זה לא משהו שיהיה לה קשה.

• הוסף לסימניות
בדר"כ יש גופן שרץ ברוב הכרטיסים
קריא.איכותי.יוקרתי.
תמיד יש יוצאים מן הכלל.
ו..טוב לא עשיתי 1000 סיגנונות..קצת פחות עם עירבובים :)

• הוסף לסימניות
אני הייתי מוסיפה עוד סעיף לתנאים:
שישלחו לך את כל השמות מראש, כדי להבטיח שהם לא מתכוונים למרוח לץ את העבודה ע"פ חצי שנה שאז את צריכה כל יום לפתוח מחשב בשביל 7 שמות ששלחו לך היום וזה מוציא את כל הטעם ונותן הרגשה שאת עובדת בשביל 10 ש"ח לכרטיס ולא 10,000 לפרוייקט שאמור להסתיים בשבועיים.
עכ"פ בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
מכירים את הילדים שמברכים "שהכל" כדי שתהיה חייב לתת להם סוכריה?

אני שלחתי תודה על קבצי הPDF ששלח גראפי לפני שהורדתי (גם קצת כמו הארופאים...)
בתכל'ס הקובץ לא נפתח והוא כותב: היתה שגיאה בפתיחת הקובץ הקובץ פגום ולו ניתן לתקנו

מישהו יכול לעזור?

ובאמת למפרע: תזכו למצוות...

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה לא נפתח.
(תודה אפשר לומר על מאמץ גם, ולא רק על התוצאה הסופית. קורה שמתאמצים ולא מצליחים, התודה נשאר אפקטיבי)

• הוסף לסימניות
אני ראיתי מוסד שעשה כזה דבר (כרטיסי ביקור לכל המוזמנים של ערב מסוים)
וזה לא נראה עבודה קשה כ"כ בגלל שהגרפיקה אותו הדבר
רק שמשנים את השם והפרטים...

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אביגדור צודק בהחלט, רק לא אישורים.

כמו"כ שהכל יהיה על אותו רעיון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה