בקשת עזרה במפרט טכני

• הוסף לסימניות
לאנאלפביתית בנושא, אשמח מאוד לעזרתכם האם המפרט הבא מתאים לי לעבודות גרפיקה?
•יצרן: DELL
•דגם: OPTIFLEX 9010
•מעבד: I5-3470
•מהירות מעבד: 2.4GHz
•זכרון: 8GB
•דיסק קשיח:480SSD
•טיס רשת : 1GB
•כרטיס מסך: INTEL HD GRAPHIC 3000
אודה מאוד למי שיוכל לענות לי בהקדם, ממש מצווה גדולה,
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
המעבד מידי פשוט
זה לעריכה ?

• הוסף לסימניות
מממש לא מתאים זה מעבד בן 7 שנים!
לייעוץ וקבלת מפרטים עדכניים ניתן ליצור קשר
tod5585בגימייל

• הוסף לסימניות
לאנאלפביתית בנושא, אשמח מאוד לעזרתכם האם המפרט הבא מתאים לי לעבודות גרפיקה?
•יצרן: DELL
•דגם: OPTIFLEX 9010
•מעבד: I5-3470
•מהירות מעבד: 2.4GHz
•זכרון: 8GB
•דיסק קשיח:480SSD
•טיס רשת : 1GB
•כרטיס מסך: INTEL HD GRAPHIC 3000
אודה מאוד למי שיוכל לענות לי בהקדם, ממש מצווה גדולה,
תזכו למצוות!
עתיק וחלש,
מה התקציב, ומה התוכנות שיעשה בהם שימוש?

• הוסף לסימניות
עתיק וחלש,
מה התקציב, ומה התוכנות שיעשה בהם שימוש?
תקציב??? אין ממש,
לכן אני מחפשת משהו אולי יד שניה , תשלומים נוחים, אבל כמובן גם אחריות.
בגדול תוכנות אדובי, (פוטושופ, אילוס ואינדי) חוץ מהרגילים כמובן, מיקרוסופט, צפיה במדיה - משהו פשוט ממש, וכד'
תודה על העזרה.

• הוסף לסימניות
תקציב??? אין ממש,
לכן אני מחפשת משהו אולי יד שניה , תשלומים נוחים, אבל כמובן גם אחריות.
בגדול תוכנות אדובי, (פוטושופ, אילוס ואינדי) חוץ מהרגילים כמובן, מיקרוסופט, צפיה במדיה - משהו פשוט ממש, וכד'
תודה על העזרה.
יד שניה לא מומלץ בכלל (אלא אם כן היה בשימוש ממש קצת).
נייח יצא זול יותר וחזק יותר
אבל אם יש צורך בנייד בכזה מקרה הייתי מזמין מאמזון (בפרט אם יש מי שיביא ללא דמי משלוח ומיסים), אבל בשביל לתת קישור אני חייב לדעת לפחות כיוון של מחיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה