עזרה בקשת עזרה דחופה!! חנות רהיטים בב"ב

• הוסף לסימניות
מי מכיר את חנות רהיטים לבני תורה ברחוב כהנמן ע"י קוקה קולה. האם הוא אמין ? ניתן לסמוך עליו ?
הדבר נחוץ מאד ונשמח מאד על כל עדכון. תודה מראש ותבורכו משמיים.

• הוסף לסימניות
מי מכיר את חנות רהיטים לבני תורה ברחוב כהנמן ע"י קוקה קולה. האם הוא אמין ? ניתן לסמוך עליו ?
הדבר נחוץ מאד ונשמח מאד על כל עדכון. תודה מראש ותבורכו משמיים.
לברוח כמו מאש

• הוסף לסימניות
התורה חסה על ממונם של ישראל אין מי שיכול לעדכן משהו ??
רחמים זה יהיה פשוט הצלה למנוע הפסד של אלפי שקלים אנחנו עדיין יכולים לחזור מהעסקה !!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לברוח כמו מאש
אתה יכול לפרט לי יותר אולי אפילו באישי אם אבטל אצטרך לשלם קנס מסויים. והשאלה גם מאיזה קטע להזהר.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מטרטר. אבל אנחנו פשוט בלחץ מאד מדובר בהמון כסף !!!! לכל מי שיש מידע רלוונטי אנא עדכנו אותנו זה מצווה גדולה

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה כתבו לפני..
אני קניתי שם לפני 3 שנים ומרוצה מאד!
הזמנתי שולחן +כסאות מעץ מט והגיע מבריק-בלי לעשות בעיות החליף לי וכן ניילן לי בחינם את הכסאות.
שוב, אין לי מושג מעבר לזה.

• הוסף לסימניות
לברוח כמו מאש
אתה יכול לפרט לי יותר אולי אפילו באישי אם אבטל אצטרך לשלם קנס מסויים. והשאלה גם מאיזה קטע להזהר.
אדם לא אמין מבטיח אספקה לתאריך מסויים ומגיע הרבה זמן אחרי
וגם מה שמגיע זה לא מה שהזמנת
המוצרים עצמה באיכות של עזה לא מחזיקים מעמד אפילו כמה חודשים
ואין עם מי לדבר הבן אדם לא מגיב לא מתייחס ולא עונה לטלפונים
זה לא ריהוט לבני תורה זה אונאת וגניבת בני תורה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה