בקשת עזרה דחופה: מטען/סוללות ל60D/7D/5D2/5D3 בירושלים הנצורה

• הוסף לסימניות
גם אני תקוע בירושלים..
אני צריך לצלם היום חתונה ארוכה, המטען שלי נשאר בבית במרכז (טעות שאני לא עושה בדרך כלל..) והסוללות במצב גבולי.
(אגב, כשאני מכניס סוללות אצבע לגריפ המצלמה מסמנת שהסוללות ריקות, למרות שהן מלאות וחזקות, מישהו מכיר בעיה כזו? פעם ראשונה שאני מנסה את הדרך הזו)

הסוללות מדגם Canon LP-E6

אני זקוק למטען עבור 5D3 או סוללות מלאות
גם סוללות/מטען של 60D/7D/5D2 יתאימו

אני באיזור הר נוף עד הצהריים
אשמח לכל פניה

תודה מראש 
054-6751616

• הוסף לסימניות
יש לי ל60D

• הוסף לסימניות
יש לי בנוה יעקב.

• הוסף לסימניות
תחמם את הסוללות
תכניס אותם לגרב חמה

הקור מרוקן את הסוללות

• הוסף לסימניות
עדיין ממתין לעזרה

יש מטען באיזור גאולה, אם מישהו יכול להעביר אותו לבעלז - יבורך.

אם יש למישהו סוללות או מטען מתאים באיזור בעלז - אני באולם נחלת יהודה בבנין של בעלז.
אני אחזיר אותו בלילה להיכן שאדרש.

תודה.

אין קליטה באולם, אני יוצא מידי פעם לבדוק. אפשר לשלוח הודעה פרטית עם מס׳ טלפון לחזרה.

(במקרה הגרוע אעבור למצלמת גיבוי, אל דאגה)

• הוסף לסימניות
תכתוב את זה גם באיש את רעהו,שם מסתובבים כל מיני משלוחנים.
סתם שתדע שיש כל מיני שדואגים לך בלי שתחשוב עליהם ואין להם אפשרות לעזור לך בפועל אבל בתפילה ממש כן.

• הוסף לסימניות
ברשותך... אני מקפיץ לך ומנצל את הבמה לסגור את הפינה הזאת של סוללות וקור

כשמאוד מאוד קר (כמו עכשיו למשל)
יש לשמור את הסוללות במקום חמים
אם הכנסתם אותן למצלמה והן ריקות
תעטפו אותן ותחממו אותן... זה מחזיר אותן לחיים

קיצור... חום ואהבה
זה הכל

• הוסף לסימניות
תודה לכל הפונים בנסיונות סיוע, ולדואגים מבית..

בסופו של דבר שרדתי היטב ולא גמרתי את הסוללות (ויתרתי על סינון תמונות תוך כדי הצילום וזה חסך לי הרבה..)

אני את פרק ירושלים סיימתי, חזרתי (החלקתי..) למרכז השפוי וזה נראה עולם אחר.. אנשים יוצאים מהבית, נכנסים לאוטו, וכאילו זה מובן מאליו - פשוט נוסעים!
הלו! בדקתם שאין לכם קרח בצמיגים? הפשרתם את השמשה רבע שעה כדי לראות משהו? השגתם את חפירה לפלס יציאה מהחניה?
מוזרים פה. אני הולך לישון קצת.

קבצים מצורפים

• ‏‏עותק של M_S_5685.PNG
    KB 755.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1148739:
ברשותך... אני מקפיץ לך ומנצל את הבמה לסגור את הפינה הזאת של סוללות וקור

כשמאוד מאוד קר (כמו עכשיו למשל)
יש לשמור את הסוללות במקום חמים
אם הכנסתם אותן למצלמה והן ריקות
תעטפו אותן ותחממו אותן... זה מחזיר אותן לחיים

קיצור... חום ואהבה
זה הכל

אם היית כותב את זה לפני השלג היית חוסך לי התקף לב קטן.

זה שוב מראה על המחדל הגדול בהערכות לשלג :rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה