אז למה הרופא לא מפנה לבדיקות הללו וממליץ רק על תוספת שינה?יש כל מיני מחלות שמתבטאות בעייפות גם ללא סימנים בבדיקות דם רגילות.
כמו קרוהן למשל!
ברור. 2 רופאי משפחההתייעצת עם רופא??
ומה הם מסבירים בכל זאת?ברור. 2 רופאי משפחה
לכן כתבתי שאין סיבה לעין
יותר נכון אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס
אבל מבחינת הרופאים כל עוד הערכים מאוזנים הכל בסדר
כלוםומה הם מסבירים בכל זאת?
אני כבר 11 שנים בתחום.מנסיון, תת פעילות של בלוטת התריס גורמת לעייפות כרונית ללא קשר לשינה.
לוקח זמן רב להתאזנות ולהשפעה על ענין העייפות. אצלי עבר ב"ה אחרי למעלה משנה.
אולי כדאי להתייעץ עם אנדוקרינולוג מומחה. בהצלחה!
מה לא מספיק, השעות שינה?ולמה זה לא מספיק?
זה לא עובר ביום אחדמה לא מספיק, השעות שינה?
כי אני עייפה גם אחרי 10 שעות שינה
כי זו לא המחלה היחידה שעלולה להיות, וללא תלונות נוספות לא יתחילו לשלוח לכל הבדיקות לכל המחלות...אז למה הרופא לא מפנה לבדיקות הללו וממליץ רק על תוספת שינה?
ואין להם תסמינים נוספים?
אפשר פרטים?אולי ד"ר זוסמן מרמות?
זה למשל המידע שאני מחפשתעוד רעיון אולי כדאי לנסות יועצת תזונה טבעית? כזו שיש לה גם ידע רפואי קצת?
שלחתי בפרטיזה למשל המידע שאני מחפשת
אנשים שנעזרו באנשי מקצוע האלו שיתנו שמות, פרטים והמלצות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים