עזרה בקשת עזרה דחופה. עייפות בלתי רגילה. מי מכיר, מי יודע?

• הוסף לסימניות
אולי ד"ר זוסמן מרמות?

אפשר פרטים?

רופא אמריקאי (חרדי ירא שמים ושקוע בלימוד...) שגר ברמות, נוף רמות ליתר דיוק, ומקבל בקליניקה פרטית מתחת הבית שלו.
לפני שמתייאשים מרפואה קונוונציונלית באמת כדאי לבקר אצלו. יש משהו באיבחונים שלו, אומרים שהוא אוהב לתת הרבה אנטיביוטיקה, לא מכיר ספציפית את זה אבל זה נכון שהוא רופא עם אומץ.
גם רבנים שולחים אליו במקרים סבוכים שמגיעים אליהם (הכשרתו במקור: גניקולוג).
אל תצפו לקלינקה נוצצת ואל תיבהלו מהבלגן.... לפעמים קשה להשיג אליו תור אבל בסוף מגיעים, עם כרטיס קופת חולים.

• הוסף לסימניות
זה רק בתקופה האחרונה?
עברת קורונה?
שמעתי מכמה וכמה נשים שעברו את הקורונה, שהן עייפות הרבה יותר מהרגיל

• הוסף לסימניות
עברתי קורונה
אבל זה כבר תקופה מאד מאד ארוכה
וזה היה עוד לפני הקורונה?
כי הקורונה בהחלט יכולה להסביר את זה...
שמעתי על הרבה אנשים שעברו קורונה לפני כמה חודשים ועדיין מסמורטטים

• הוסף לסימניות
חברה שלי גם סובלת מאי תפקוד של בלוטת התריס, ואומרת לי שיש תקופת שהיא ממש עייפה, ויש תקופות שלא, וגם אצלה ב"ה כל הבדיקות תקינות, ולכן לא יודעים במה לטפל, יש לה גם לפעמים חולשה שממש יכולה להתעלף פתאום, אם לא אכלה או שתתה מספיק, ואמרה את זה לרופאים ולא מתייחסים לזה, כי הם רואים שהבדיקות תקינות, ואומרים לה לישון ולשתות...
אם תמצאי מישהו טוב אולי נעביר לה את הפרטים....

• הוסף לסימניות
ממליצה לך לנסות להתייעץ עם עזר מציון. יש להם קו ייעוץ רפואי.

• הוסף לסימניות
ואולי תנסי לשנות תפריט?
בגיל מסוים לגוף כבר קשה לעכל את מה שהיה קל לו עד כה
למשל : קמח חיטה לבן קשה מאד לעיכול וגורם לעייפות גדולה
אולי נסי לעבור לכוסמין ולגוף יהיה קל יותר להתמודד?

• הוסף לסימניות
לדברים כאלה שהם או כרוניים או לא עוברים את הגבול, הבדיקות תקינות, הרבה פעמים לרפואה קונבנציונלית אין הרבה מה להציע, אבל לרפואה אלטרנטיבית יש הרבה יותר ידע ודרכים במקרים אלה.
כנראה מה שאת צריכה זה לברר/להתייעץ מה משפר את פעילות בבלוטות התריס, אם זה באמת מזה.
אני לא יודעת להמליץ על משהו מיוחד.
אני רק יודעת שיש הרבה דרכים (צמחים, ויטמינים, הרבלייף, פוראוור, פרחי באך, תמציות, תזונה נכונה, ועוד...) לנסות.
אני מכירה מישהו שסובל מבעיות במערכת העיקול, זה עניין של סייעתא דשמיא, כל תקופה הוא הולך למטפל, מדריך, יועץ אחר, לפעמים עוזר יותר לפעמים פחות (ולא לדבר על מתי בכלל לא).
זה עניין של התאמה.
ותפילות.
יש גם מאבחנים שמנסים להתאים מה הכי יעזור, כמו אירידיולוגיה - אבחון בגלגל העין.
המון הצלחה.
ותרגישו טוב.

• הוסף לסימניות
גם במשפחה אצלינו היתה בעיה שקשורה לבלוטת התריס שגרמה לחולשה איומה עד כדי עלפון
הרופאים אמרו שהכל תקין כי הכל היה בטווח אבל גבולי
הלכנו למרפאה אלטרנטיבית שאבחנה דרך גלגל העין ונתנה תרופות מסוימות ולאט לאט עלינו על דרך המלך והיום הכל הסטוריה בס"ד
אין לי את הטלפון שלה אבל כל מטפל שקיבלת עליו המלצות חושבת שיוכל לעזור

• הוסף לסימניות
אני סובלת מעייפות חמורה ממש ונחלשת מהר בנוסף לקושי בריכוז
ללא סיבה גלויה לעין (בבדיקות דם)
המליצו לי ללכת לד"ר פקטרוביץ אבל המזכירה אומרת שהוא לא מקבל מטופלים חדשים
מכירים מישהו שיכול לעזור?
(לא מוח אחד ושות')

יתכן ומדובר ברגישות למאכל כלשהוא
כדאי לבדוק בכיוון הזה נ

• הוסף לסימניות
אני סובלת מעייפות חמורה ממש ונחלשת מהר בנוסף לקושי בריכוז
ללא סיבה גלויה לעין (בבדיקות דם)
המליצו לי ללכת לד"ר פקטרוביץ אבל המזכירה אומרת שהוא לא מקבל מטופלים חדשים
מכירים מישהו שיכול לעזור?
(לא מוח אחד ושות')

• הוסף לסימניות
*תת פעילות בלוטת התריס לחלוטין יכולה להיות הסיבה, אני הרגשתי את זה גם ברמות הגבוליות בבדיקות דם.
בנוסף הרפואה הטבעית טוענת שתפקוד בלוטת התריס מושפע בצורה ישירה מבלוטת האדרנל- יותרת הכליה. זה בלוטה שאחראית על מצבי סטרס והורמונים שקשורים בזה- תוכלי לקרוא בגוגל. ולפעמים היא פשוט מתעייפת מחיי-היומיום העמוסים.
אני לקחתי טיפול טבעי עם פטריות ריישי+חיזוק כללי של צמחים וזה הרים אותי לשמיים כי הבלוטה באמת נחלשה(המטפל אבחן בגלגל העין וראה את זה). אחרי טיפול של שלשה חודשים ראיתי שיפור עצום, גם בבדיקות דם של בלוטת התריס.
*ויטמין B12 עם ערך מתחת ל-400, ויטמין D נמוך וגם חסר בחומצה פולית- כולם יכולים לגרום לעייפות כרונית.

• הוסף לסימניות
אירדיולוגית יכולה לזהות בעיות סמויות
על רגל אחת, לפי תורת האירדיולוגיה כל הגוף על מערכותיו ומרכיביו משתקפים בעיניים וכך אפשר לזהות כשמשהו לא תקין

• הוסף לסימניות
מגיע לפעמים ובדרך כל מעודף רעלים כדי לעשות נקוי רעלים, או בשייקים או טיפות או קפסולות אפשר להשיג בחנות טבע ציון ברחוב שטרוס בירושלים, או לחפש בגוגל בנושא.
מנסיון שעוזר מאוד

• הוסף לסימניות
גם במשפחה אצלינו היתה בעיה שקשורה לבלוטת התריס שגרמה לחולשה איומה עד כדי עלפון
הרופאים אמרו שהכל תקין כי הכל היה בטווח אבל גבולי
הלכנו למרפאה אלטרנטיבית שאבחנה דרך גלגל העין ונתנה תרופות מסוימות ולאט לאט עלינו על דרך המלך והיום הכל הסטוריה בס"ד
אין לי את הטלפון שלה אבל כל מטפל שקיבלת עליו המלצות חושבת שיוכל לעזור

מה זה אומר היסטוריה?
לא לוקחים תרופה??(אלתורקסין/יוטירוקס)

• הוסף לסימניות
עייפות נובעת לפעמים מחוסר ויטמין
כדאי לקחת בי קומפלקס וכן קו-אנזים Q10
כדאי ליצור קשר אם ציון חנות טבע בירושלים, הציל המון יהודים,
טל בחנות 025373497
רפואה שלימה
עוד דבר חשוב ללכת לישון רק אחרי הרפיה אחרת השינה לא עוזרת

• הוסף לסימניות
ד"ר גדניה מנתניה נטרופת ואירדיאולוג, חרדי יר"ש. אני יודעת שמאבחן לפי גלגל עין ובדיקות דם וממליץ על תזונה נכונה וויטמינים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה