בקשת עזרה - הורדת קובץ צפיה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה ותודה מראש לכל העוזרים,

יש ברשותי את תוכנת IDM המצוינת, ואיתה אני מוריד פעמים רבות קבצים לצפיה מאתרים שונים, כדי שיהא ניתן לצפות בהם בלא חיבור.
אמנם לאחרונה אני נתקל לא פעם בסרטונים שמקושרים ליוטיוב שאינם יורדים דרך התוכנה, כמו זה https://www.hidabroot.org/article/228332 שאלתי היא, האם יש איזו תוכנה שכן מאפשרת הורדת קבצים אלו?

• הוסף לסימניות
ההטמעה כאן שונה קצת.
תלחץ על הוידאו>העתק את כתובת הסרטון
ותפתח בדף רגיל של יוטיוב, ותוריד כמו כל וידאו..

• הוסף לסימניות
אז איך יירד?
ההורדה על ידי הIDM גם בדף עצמו היא ישירות מיוטיוב!
לצפות בסרטון בדף עצמו אתה יכול?

• הוסף לסימניות
בדף אני מצליח לצפות, באמת מעניין למה...

• הוסף לסימניות
אם אתה בנטפרי, ייתכן שהחסימה היא אישית\קהילתית -ספציפית לאתר יוטיוב, ולא לסרטונים.
אם זה נכון תפנה באישי.

• הוסף לסימניות
upload_2017-12-1_0-32-39.png

זה שלא מנתיב

• הוסף לסימניות
אני מבין שבלי החסימה IDM אכן תופס גם קבצים כאלו, השאלה אם יש איזה פתרון גם עם החסימה.

• הוסף לסימניות
אני מבין שבלי החסימה IDM אכן תופס גם קבצים כאלו, השאלה אם יש איזה פתרון גם עם החסימה.
זה לא ודאי החסימה יכול להיות גם תוסף שלא מותקן טוב,
ממה נפשך אם אתה רואה את הוידאו אתה צריך לראות IDM ואם אתה בכל זאת לא רואה סימן שהIDM לא מותקן טוב

• הוסף לסימניות
מנסיון עם התוכנה הנ''ל (המלצות בחום)
יש דפים בכל דף שיש קובץ הניתן להורדה באחד מהפורמטים שהתכנה תומכת בהם, יופיע האיקון המוכר (ניתן לראות בתמונה שצירף כאן דוד כהן).

‏אלא שפעמים שאייקון לא מופיע, וכל מה שצריך הוא לרענן את הדף (טעינה מחדש).

• הוסף לסימניות
מנסיון עם התוכנה הנ''ל (המלצות בחום)
יש דפים בכל דף שיש קובץ הניתן להורדה באחד מהפורמטים שהתכנה תומכת בהם, יופיע האיקון המוכר (ניתן לראות בתמונה שצירף כאן דוד כהן).

‏אלא שפעמים שאייקון לא מופיע, וכל מה שצריך הוא לרענן את הדף (טעינה מחדש).

או להתסכל ברשימת התוספים או התוסף מותקן או לא....
אם זה בכרום והוא לא מותקן
צריך לגרור את זה
upload_2017-12-1_13-54-2.png

לחלון התוספים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה