עזרה בקשת עזרה - העמותה לקידום מקצועי חברותא ברשת [תלמוד]

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
האם יש כאן עובד/עובדת מדינה שמכירים/חברים בעמותה?
ממש אשמח להתייעץ/להיעזר.
תודה!

• הוסף לסימניות
מקפיצה

אני חברה בעמותה , כבר תקופה די ארוכה לא עונים שם לא לטלפונים ולא למיילים
למישהו יש מושג מה קורה איתם ? חברותא ברשת

• הוסף לסימניות
מקפיצה

אני חברה בעמותה , כבר תקופה די ארוכה לא עונים שם לא לטלפונים ולא למיילים
למישהו יש מושג מה קורה איתם ? חברותא ברשת
יש לך מושג לגביהם?
עדיין פעילים?
אני גם צריכה אותם דחוף, עוד לא ניצלתי זכאות השנה ומקווה שיהיה אצל מי לנצל...
גם לא שלחו לי דרישת תשלום דמי חבר השנה וזה אומר דרשני.

• הוסף לסימניות
לכאורה נראה שכבר לא פעילים
אישית עברתי לעמותה ואגודה אחרות
מענין אם יש מישהו שיכול פיזית לראות שם בפ"ת כמדומתני ברחוב שטמפפר אולי שם יהיה איזה קצה חוט
היו מעולים!

• הוסף לסימניות
לכאורה נראה שכבר לא פעילים
אישית עברתי לעמותה ואגודה אחרות
מענין אם יש מישהו שיכול פיזית לראות שם בפ"ת כמדומתני ברחוב שטמפפר אולי שם יהיה איזה קצה חוט
היו מעולים!
לאן עברת?
לעמותה לקידום מקצועי חברתי של עובדי המדינה הותיקה עם הנופש לחרדים בכינר פעמיים בשנה - בחנוכה ובאלול?...

ומה עם הזכאות שלי השנה - מישהו ניסה לבקש החזר? :(

• הוסף לסימניות
לאן עברת?
לעמותה לקידום מקצועי חברתי של עובדי המדינה הותיקה עם הנופש לחרדים בכינר פעמיים בשנה - בחנוכה ובאלול?...

ומה עם הזכאות שלי השנה - מישהו ניסה לבקש החזר? :(
יש צורך להתאגד ולדרוש את המגיע לנו ביושר!!!

ולא, אין דרך לבקש החזר (פשטו את הרגל) באופן רשמי (אולי לתבוע אותם), ואין דרך ל'נייד' את הכסף ל'שחר און' :cry:

• הוסף לסימניות
יש צורך להתאגד ולדרוש את המגיע לנו ביושר!!!

ולא, אין דרך לבקש החזר (פשטו את הרגל) באופן רשמי (אולי לתבוע אותם), ואין דרך ל'נייד' את הכסף ל'שחר און' :cry:
שחר און לא מקבלים את עובדי המדינה... או שהשתנה משהו בינתיים?
את עובדת עירייה וכד'?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה