בקשת עזרה - ייעוץ ברכישת מחשב נייד

• הוסף לסימניות
הבת שלי התחילה השנה סמינר (י"ג) וזקוקה למחשב נייד. לי אין מושג במיחשוב ולכן לא יודעת איזה חברות טובות ואיזה פחות, עלויות, נתונים שונים בחומרה ובתוכנה.
אין לה צורך מיוחד במחשב רק תוכנות אופיס וכדו' - לומדת הוראה ולא גרפיקה.
איזה מחשב כדאי לרכוש? האם ברכישת מחשב יד שניה יש יתרונות כלשהם? האם יש שאלות חשובות שכדאי לשאול את המוכר לפני הרכישה? דגשים שצריך לשים לב אליהם?
תודה למשיבים ושבת שלום!

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
כמה שצריך. הבנתי שמשהו בסביבות 1500 זה מספיק אבל אין לי מושג.
עם ווינדוס ו\או אופיס? או שיש מי שיתקין לכן ?
יהיו שימושים עם אינטרנט?

בקניית מחשב חדש מומלץ לקנות מרשת חנויות גדולה כי בד"כ המחירים שהם נותנות יותר טובים מחניות קטנות.

מחשב נייד בכלליות לא כ"כ דכאי לקנות יד שניה למי שאינו מבין קצת בזה כי צריך לבדוק ממש כל פרט. המעלה היחידה בקניה יד 2 זה המחיר...

• הוסף לסימניות
יש איזו רשת/חנות אמינה מומלצת? אין לי מושג בכלל ברכישת מחשב.

• הוסף לסימניות
יש איזו רשת/חנות אמינה מומלצת? אין לי מושג בכלל ברכישת מחשב.
אני מכיר KSP וIVORY , לKSP לרוב יש יותר מבחר אבל התגובות עליהם פחות טובות מIVORY. אבל בקניית מחשב נייד לרוב זה לא משמעותי.
אני ישמח לשמוע על עוד חנויות מחברי הפורום - אמינות ולא יקרות.

• הוסף לסימניות
אני מכיר KSP וIVORY , לKSP לרוב יש יותר מבחר אבל התגובות עליהם פחות טובות מIVORY. אבל בקניית מחשב נייד לרוב זה לא משמעותי.
אני ישמח לשמוע על עוד חנויות מחברי הפורום - אמינות ולא יקרות.

אני בעד אייבורי!
מניסיון של כמה וכמה מכשירים.
מצורף קישור

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הבת שלי התחילה השנה סמינר (י"ג) וזקוקה למחשב נייד. לי אין מושג במיחשוב ולכן לא יודעת איזה חברות טובות ואיזה פחות, עלויות, נתונים שונים בחומרה ובתוכנה.
אין לה צורך מיוחד במחשב רק תוכנות אופיס וכדו' - לומדת הוראה ולא גרפיקה.
איזה מחשב כדאי לרכוש? האם ברכישת מחשב יד שניה יש יתרונות כלשהם? האם יש שאלות חשובות שכדאי לשאול את המוכר לפני הרכישה? דגשים שצריך לשים לב אליהם?
תודה למשיבים ושבת שלום!
ניתן לפנות אליי למייל שבחתימתי להתאמת מחשב לפי הצרכים שלכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה