בקשת עזרה לילדה עיוורת

• הוסף לסימניות
פנתה אלי מנהלת בי"ס עם בקשת עזרה לתלמידה- ילדה עיוורת מלידה, בת 7, השנה שולבה בכיתה רגילה (כתה א) ומתקשה בחברה. דרושים אביזרי ג'ימבורי לצורך יצירת קשרים חברתיים.
(אין לביהס תקציב לקנות וההורים משקיעים מעבר ליכולתם!)

לתרומת אביזרים/חפצים או כסף נא לפנות אלי בפרטי.

תודה ורק בריאות לכולנו

• הוסף לסימניות
ביתר עילית

• הוסף לסימניות
לעזר מציון יש מחלקה שמשאילה אביזרי ג'מבורי וכו',
וכן צריך לבדוק יכול להיות שיש אפשרות להוציא מהביטוח לאומי וכו', כספים לצורך זה.

• הוסף לסימניות
הייתי שמח לעזור אם הייתי מבין את הקשר שבין קושי בחברה לאביזרי ג'ימבורי לצורך יצירת קשר חברתי.

• הוסף לסימניות
אוקי, צודקים זה באמת לא מובן מאליו

אז ככה: לילדה יש קושי בחברה באופן טבעי.
הוחלט להקצות לה חדר בביהס, החדר יאובזר במתקני ג'ימבורי/ יצירות מיוחדות/כל אבזר שמושך ילדות בגיל זה ומתאים לשימוש לילדה עיוורת עם ילדות רגילות, המטרה- למשוך ילדות לרצות להיות בסביבתה, לדבר איתה תוך כדי משחק/הפעלה וכד', כך שבהפסקות הילדה תהיה מסובבת בחברות ולא תשב לבד בכתה כפי שקורה עכשיו.

האמת אני מכירה אישית הן את הילדה והן את מנהלת ביהס וסומכת עליה שהיא פועלת בדרך הכי טובה עבורה

• הוסף לסימניות
קיטי, כל הכבוד!
אני מעריצה את המנהלת הזו, בלי להכיר אותה. איזו חשיבה רגישה! איזה לב!

• הוסף לסימניות
הלו קיטי, תזכירי לי 'לדבר' על זה איתך ביום ראשון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1120380:
אוקי, צודקים זה באמת לא מובן מאליו

אז ככה: לילדה יש קושי בחברה באופן טבעי.
הוחלט להקצות לה חדר בביהס, החדר יאובזר במתקני ג'ימבורי/ יצירות מיוחדות/כל אבזר שמושך ילדות בגיל זה ומתאים לשימוש לילדה עיוורת עם ילדות רגילות, המטרה- למשוך ילדות לרצות להיות בסביבתה, לדבר איתה תוך כדי משחק/הפעלה וכד', כך שבהפסקות הילדה תהיה מסובבת בחברות ולא תשב לבד בכתה כפי שקורה עכשיו.

האמת אני מכירה אישית הן את הילדה והן את מנהלת ביהס וסומכת עליה שהיא פועלת בדרך הכי טובה עבורה

טוב, עכשיו זה ברור לי מה הצרכים של הילדה ויש לי מה להציע לכם.
מניסיון העבר עם הילדות שלי והיום עם הנכדים שלי ילדה שמביאה לגן או לבי"ס עבודות יצירה הופכת מהר מאוד למלכת הכיתה...

ולכן אני לוקח את הילדה הזאת תחת חסותי!

אני אשלח לה מגוון ערכות יצירה לימוד הפעלה וחומרי יצירה לפני כל חג/עונה עד שתהפוך למלכת הכיתה...
מובטח לה שהבנות יעמדו בתור להיות החברות שלה.

כל שנשאר לך הוא לשלוח באישי שם כתובת ומס' הילדות שבכיתתה, אני אישית אדאג לכל השאר.

אפרים

• הוסף לסימניות
ווואו. אשריכם ישראל!
כל הכבוד אות לי, מרגש לקרוא.
הלו קיטי יישר כח וכל הכבוד על שאת עוזרת להם.
מרגש מרגש.
מי כעמך ישראל!

• הוסף לסימניות
אין לי מילים ממש!!!
יישר כח ענק

זהו חסד עצום שאין לתארו במילים!

• הוסף לסימניות
יש כנראה אי הבנה.

הילדה מאוד מאוד נהנתה מהמוצרים ששלחנו לה וכפי שחשבתי היא נהייתה מלכת הכיתה...וילדות מחפשות את קרבתה, אבל אנחנו באות לי לא ידענו על זה :mad:

ואני אישית הרי הבטחתי "שאני לוקח את הילדה הזאת תחת חסותי!"

צרי קשר איתי ע"מ שנוכל לחדש את משלוח הערכות לילדה.

• הוסף לסימניות
חשוב לדעת שביטוח לאומי מממן רכישת ציוד לביה"ס עבור ילדה עיוורת בסכומים גבוהים מאוד. תבדקו מול סניף מקומי או/ו עו"ס. היא ובית הספר זכאים להרבה כסף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה