דרוש מידע בקשת עזרה מהורים מנוסים

• הוסף לסימניות
בואו נעזוב את זה,
שתברר עם האמהות הנוספות ותחזרי לעדכן
לשמור על רוגע, הכל ב
גן פרטי?
ביררתם על הגננת?
גן ציבורי?
חסר פרטים בסיפור
גן פרטי
גננת מבוגרת, שקבלתי עליה המלצות משתי אמהות מרוצות, הילד בן שנה בדיוק, עד היום הוא היה תינוק אנרגטי שמח על גבול המופרע ולפני שבועיים הוא התחיל אצלה ומאז הוא נהייה הרבה יותר אפטי מנומנם זה כל הסיפר, אני לא בלחץ רק רצתי באמת לשמוע עוד דעות...בעזרת השם מחר אני ידבר עם אמהות של השנה הנוכחית! תודה לכולם

• הוסף לסימניות
ילד עייף זה תקין ויתכן ואולי לא ישן מספיק או שלא בדיוק ישן
ילד אפאטי זה כבר לא תקין ודורש בירור מעמיק, בפרט שאם הבנתי נכון זה ממשיך אחה"צ?

אני אישית לא הייתי שולחת עד לבירור

• הוסף לסימניות
לפעמים, בגן יש הרבה תעסוקה וחברה, זה מתיש.
תשאלו את הגננת מה הוא אכל וכמה. מניסיון עם ילד שחזר עייף נורא ועצבני נורא מהגן, בסוף התברר שבגן הוא לא אכל כלום (מעון, שמביאים אוכל מטעם הגן), הגננת הייתה חדשה וכנראה הייתה בטוחה שאכל בבית, ולא טרחה לשאול אותנו.

• הוסף לסימניות
לכאורה 40 דק' לא מספיקות לו, הוא קם באמצע שינה ומתהלך קצת סהרורי.
אני גם חושבת
הבן שלי בן שנתיים וישן שעתיים!! וכך כל הגן! קבוע כבר שנים בגילאי שנה וחצי שנתיים הם ישנים אצלה שנתיים בין 11-1.

• הוסף לסימניות
על תאמיני לכל הסיפורים
כן הייתי ממליצה לך לבדוק יסודי מכל הכיוונים
כי אחרי הכל הכל יכול לקרות

• הוסף לסימניות
גם הבת שלי (בת שנתיים) ישנה במעון שעתיים
12-2
בגיל הזה הגיוני מאוד שזה הצורךשלו, והשינה נקטעת לו מוקדם מידי

• תודה
Reactions: CO2

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הוא בן שנה וכל השכבה זה תוכנית של החיים,
צריך לנדנד חצי שעה. ולא,- בכלל לא תכננתי להרגיל אותו.
ואוי ואבוי אם אני רגע מפסיקה כי הוא פוצח בסדרת צרחות מטורפת..
אחרי חצי שעה שאני בטוחה שכבר נרדם הוא פותח עין אחת ואם הוא רואה שזזתי מהמיטה ה' ישמור..
נכון להיום החלטתי שאני משכיבה אותו בלי נדנוד . יש לו בעריסה הכל שמיכה, בקבוק, מוצץ
בינתיים הוא כבר בוכה 3 וחצי שעות רצוףף.
החלטתי שאני שמה אותו בחדר לבד. שיהיה שם עד שירדם. (עם דלת פתוחה)
האם זה נכון כך לעשות?
אני בלחץ כי היום זה דור שכל בעיה קטנה של ילד תולים בעבר של הילד ועושים נקיפות מצפון לאמהות..

פליז, מחכה לעידוד ועצות מכל המנוסות כי אני גמורה ואיך נכון לנהוג (הוא מאד מאד מפונק בלי קשר ואני מחכה הווו מחכה שכבר יגדל)
אגב. לא הולך לשום מטפלת. כי אף אחת לא מוכנה להחזיק כזה ילד מפונק. ואני עובדת איתו מהבית ומצמיחה קרניים אוטוטו..
(הייתי כבר בשלושת המימדים. היימליך, מוח אחד. הוצאת עין הרע. ברכה מרב.. ז המה שעלה לי עכשיו)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה