כללי בקשת עזרה מהמומחים- הצלת קובץ אילוסטרייטור שנפגם

• הוסף לסימניות
זה קורה לכולם, מסתבר...

אני עובדת על קובץ אילוסטרייטור מסויים כבר מספר חודשים, על פרוייקט ארוך טווח מול חברה כלשהי.
רגע לפני סיום הפרוייקט, הקבוץ נפגם ואינו ניתן לפתיחה.

האסון הוא לא בקנה מידה היסטרי כי:
א. יש לי קובץ פוטושופ שאליו העברתי כאובייקט חכם את מרבית האלמנטים.
ב. גיליתי שאני יכולה למקם (PLACE) את הקובץ בתוך קובץ אחר ולשלוף ממנו את מרבית האלמנטים (אך לא את כולם).

ועדיין, אשמח מאוד אם מישהו יודע איך ניתן להציל את הקובץ המקורי, כי זה בכל זאת יחסוך לי עבודה רבה.
מה שבעלי ניסה לעשות הוא לעבוד על הקוד של הקובץ ולתקן את השגיאות שבו, זה הצליח רק בתאוריה כי את הקובץ המתוקן אילוסטרייטור לא מוכנה לקרוא.
זכור לי שבעבר מישהו הנחה כאן מישהי איך לשחזר קובץ פוטושופ שנפגם באמצעות חזרה לגרסאות קודמות שנשמרו.

אם יש למי מהגולשים עצה, אשמח.

• הוסף לסימניות
ככל הנראה מדובר בקובץ כבד שעמוס באלמנטים ואולי גם חלילה יש שם אפקטים של הצללות וכדומה, מה שתוקע את הקובץ בכל צעד ושעל. הסיבה שהקובץ לא נפתח זה לא בגלל שהוא פגום אלא כי אין למחשב די זכרון לקרוא את הקובץ.
יש לך 2 ברירות
1. לנסות לסגור את כ-ל התוכנות ללא יוצא מן הכלל כולל דפדפן ונגן מוזיקה וכו' ולפתוח את הקובץ לבד, ואז לפצל אותו לחלקים ולשמור בשם.
2. אם זה לא הולך, תפתחו את הקובץ במחשב יותר חזק ובעז"ה תראו נפלאות.

• הוסף לסימניות
אכן מדובר בקובץ כבד, שמכיל הצללות רחמנא ליצלן (מצטדקת: זו לא אשמתי! מדובר על מסכי מגע שהדרך להבליט בהם אלמנטים כדי ליצור אשליה של תלת מימד היא ע"י הצללות לכפתורים).

אבל לא זאת הבעיה, כי קבצים כבדים ומורכבים יותר (ועם יותר הצללות...) כן נפתחים (לעתים כשקשה לתוכנה "לסחוב" היא פותחת אותם במצב אאוטליין).

• הוסף לסימניות
תשמעי לעצתי, זה יעבוד.
אני מדבר מנסיון מריר.

בנפול אויבך אל תשמח, לתשומת לב ה'קורל'יסטים. :)

• הוסף לסימניות
מה משקל הקובץ?

• הוסף לסימניות
לא היסטרי.
3.5 מגה.

• הוסף לסימניות
ניסיתי את עצתך הראשונה, קופירייט, והיא לא צלחה.

• הוסף לסימניות
גיבוי???

אם אין כדאי להבא.

• הוסף לסימניות
אכן, מצאת מקום חרפתי.
בגלל שידעתי שכל אלמנטמועבר לפוטושופ (משם מיוצאת הגירסה הסופית) מיד עם סיום העבודה עליו, לא נלחצתי לגבות. לכן גם האסון הוא לא בקנה מידה היסטרי, כמו שאמרתי.
אבל ברור שהייתי צריכה לגבות.

• הוסף לסימניות
מדריך שמצאתי ברשת
לפתוח את הקובץ באקרובט
לסמן אובייקט או טקסט עם העכבר
להזיז את את האובייקט עם החיצים במקלדת
לשמור את הקובץ
ולפתוח שוב באילוס
יפתח חלון הודעה שנעשו שינויים בהקובץ
לאשר את ההודעה

• הוסף לסימניות
אכן, הצלחנו בסיעתא דשמיא להציל כבר כמה קבצים באפשרות פתיחה דרך אקרובט ושמירה בשם אחר,
או יצוא לeps
אך רק מה שעל הדף נשמר
טקסט הפך לקונברט ומעברים השתבשו.

מה שאלגנט הוסיפה מענין, כדאי לבדוק.

• הוסף לסימניות
חברה מנסה לפתוח את זה עבורי באקרובט.
היא אומרת שהקובץ נפתח אבל אין אפשרות להזיז אובייקטים או לשמור כAI.

• הוסף לסימניות
תשלחי לי את הקובץ AI

כשהזולל זיכרון שכרגע עובד יסיים
אנסה לפתוח אותו אצלי

• הוסף לסימניות
תודה תמיר, שלחתי.

• הוסף לסימניות
מה שמגיע מגיע:

תודה לתמיר על חילוץ הקובץ בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;735458:
מה שמגיע מגיע:

תודה לתמיר על חילוץ הקובץ בהצלחה!

יש מצב שהבעיה היתה הזכרון של המחשב או שסתם קשקשתי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופירייט;735489:
יש מצב שהבעיה היתה הזכרון של המחשב או שסתם קשקשתי?

משהו כן נפגם בקובץ עצמו כי גם אצל תמיר זה לא נפתח 100% כמו שצריך, בוא נגיד ש-95% חולץ.

• הוסף לסימניות
אם הקובץ נפתח באקרובט אין סיבה להאמין שאי אפשר להזיז שם אובייקטים.
כנראה שהחברה שלך לא מכירה את האקרובט.
אני די מאמין שאפשר להציל 100% מהקובץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה