שאלה בקשת עזרה- מיקום תוספות תמ"א וקירות פנימיים

• הוסף לסימניות
סליחה על הטרחה,
ההבנה שלי בכללי ממ"ד/ תמ"א 38 / קירות חיצוניים שניתנים להורדה וכו' אפסית לחלוטין..

מצ"ב תוכנית תוספת תמ"א 38 שהתקבלה מהיזם,
הערכה שלי שהתוכנית לא מנצלת נכון את הפוטנציאל,
הקירות עקומים, ישנם עמודים חדשים מיותרים,
לא בטוחה שהממ"ד עומד בכללי פיקוד העורף (מקריאה שיטחית שלי..) ועוד.

הבעיה שאני לא מבינה בזה כלום, והיזם "מורח" אותי בתשובות.

אודה מאד לדעתכן המלומדת!

מציינת -
1. תוספת התמ"א חייבת להיות בעורף הבניין - אילוץ חיצוני.
2. הדירה המדוברת- השמאלית (עם הקיר העקום..)צפה בקובץ המצורף 1597476

• הוסף לסימניות
@hehrua
1- מבקש להרגיע --הדירה בבסיס העקרוני סביר ביותר --גם התוספת ממד וחדר די מנוצלת ונותנת עוד 2 חדרים נחמדים
2- אין קירות עקומים -- והמגרש זויתי ואין מה לעשות -- והקו האדום זה קו בניין -- ויפה עשה המתכנן שאישר ממד עם קירות ישרים למרות שחורגים מקו בניין
3- בהחלט מסכים שיש מקום לתכנון ועיצוב פנים דוקא בדירה הקיימת --להגדיל מטבח --להוסיף יח" הורים --ולסדר שיתבזבז פחות שטח על מסדרונות --אבל כעיקרון לא רואה כאן בעיה עקרונית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה