בקשת עזרה ממאיירים וותיקים...

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
רציתי לשאול איזו רמה של סקיצה צריך להראות ללקוח, האם אינקינג נקי או רק קווים כלליים?
אשמח אם תוכלו לענות לי....
:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הישול;2059115:
מה זאת אומרת??

הוא התכוון לומר לך שהיו כבר בעבר אשכולות בנושא, תעשי חיפוש בנושא "סקיצות" ותקראי שם את הדיונים וחוות הדעת של הותיקים והמומחים בתחום.

תשובתי לשאלתך:
סקיצה ראשונה אני שולחת ללקוח ברמה של אינקינג פחות או יותר. בסקיצות הבאות אני כן מרשה לעצמי להראות אותן מקושקשות יותר, למרות שאני משתדלת (עד כמה שיש לי את הזמן לכך, תלוי בלחץ ובעומס) לגיע לסקיצה מוגמרת ודי ברורה, לא מידי מקושקשת ומבלבלת, כי הרבה פעמים רק המאייר מצליח להבין מה הפוטנציאל הטמון בסקיצה, ולא תמיד הלקוח יודע להביט בסקיצה ולראות מה יצא מזה... כשמשקיעים בסקיצה ומוסיפים עוד שלב לפני השליחה ללקוח - זה גם לתועלת המאייר, כך הלקוח מצליח יותר להתרשם, ואח"כ הוא פחות מבלבל את השכל...

ממליצה לך לעשות חיפוש, תחכימי ממנו בהרבה...

בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הישול;2059184:
תודה בתיה, החכמת אותי!!

שמחה שעזרתי לך:)
גם אני החכמתי כאן הרבה. ועדיין מחכימה...;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה