בקשת עזרה ממישהי שאין לה פה הרשאה:

• הוסף לסימניות
@גאולה דהאן :

מי יכול לדמיין שטח: 4.4 על 3.9 לצימר זוגי?
בשטח הנ"ל יש: מיטה זוגית, ג'קוזי, פינת ישיבה זוגית, ארון ומטבחון
(בנוסף בצמוד חדר רחצה (לא כלול במידות הנ"ל) בשטח 2.8 על 1.1 ובו מקלחון, שירותים וכיור עם ארון וכן מרפסת עישון קטנה לנוף מדהים באורך 2 מטר על 1.1)
מה אתם אומרים? נשמע צפוף מדי?
אני מתלבטת אם להוריד את המטבחון ופינת הישיבה ולצרף לדירה (השטח הנ"ל הוא חלק מדירת נופש) במילים אחרות לבטל את הצימר (שאת זה אני מעדיפה פחות, אבל אם צפוף אז נוותר על הרעיון).
אשמח לתגובות שלכם
זוגות- האם הייתם מגיעים לנפוש בכזה שטח? (בעתיקה בצפת)
הנה התוכניות, ואם אתן כבר בעניין, יש לי עוד התלבטות לגבי הכניסה למתחם, בין גירסא 1 ל-2
אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית, מה יותר יראה טוב, מרשים ומרווח. וגם לגבי השאלה הראשונית: האם להשאיר את יחידה 1 כיחידה נפרדת או לצרפה לדירה.
תודה ענקית!!!!!!!
אופציה נבחרת גרסה 1.jpg אופציה נבחרת גרסה 2.jpg אופציה נבחרת כללי.jpg

• הוסף לסימניות
???

• הוסף לסימניות
מדובר בשיפוץ דירה קיימת בצפת העתיקה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בצפת מצויות יח' נופש קטנות כמו הימנית, משערת ששוה להישאר איתה ולהשכיר במחיר נמוך, תמיד יהיה ביקוש באזור כזה.
התכנון יפה ויעיל, ודאי שאופציה 1 לכניסות ליח' טובה ומנוצלת יותר, לא רואה טעם להגדיל את המסדרון המשותף, זה לא נותן יותר פרטיות ליחידות כך, ולעומת זאת מתווסף שטח נחמד ליח' השמאלית.
את היח' השמאלית הייתי מנסה לשפר בעיקר באזור החיבור בין חדר השינה למטבח, נראה שזהו קיר פנימי שניתן לשנות

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה