בקשת עזרה... מעומקא דייאושא

• הוסף לסימניות
בעז"ה אני על סף הוצאת הספר ההוא (מימי אדה"ר, כן?..) וצריכה נואשות עזרה בסיום הצביעה,
נותרו לי מספר עמודים לגמור בטווח של יומיים ואני לא רואה את הקץ.
(אז למה ציירת לאתגר?! - זה היה בין יאוש ליאוש..)
מה שאני צריכה זה זוג ידיים נדיבות וזריזות, לא כמוני שאני צובעת לאט נורא,
למילוי השטחים בצבע - בלי אור וצל, כמובן שהצבע הבסיסי קיים להעתקה מעמודים קודמים - של הדמויות.

אם יש לך רצון טוב וגם מהירות בצבע ומתחשק לך להציל אותי - ויש לך אפשרות כזו בימים הקרובים אשמח להודעה או בפרטי או במייל, ותבורכו מפי עליון.
אודה לכם אם לא יתפתח שום דיון בענין, אפשר לשלוח לי באישי.
תודה!!!

נ.ב. בכלל לא נ.ב.
רק לזכור, שהמבקשת היא לא לקוחה אלא קולגה - (נואשת!)
ואינני סופרת את מספר הפעמים שעזרתי לכל מיני בשמחה רבה ללא תמורה.
הענין הוא שאין לי אפשרות לשלם כרגע... :(
אוכל בתמורה להציע עזרה דומה בהמשך, או עותק מהספר ההסטורי, או מה שלא יהיה.
בתקווה להבנה...

• הוסף לסימניות
מי כעמך ישראל ובפרוג בפרט....
התרגשתי מכל הפניות, ותודה לעוזרים בפועל - אין לי מילים!!!!!!
מישהו יודע איך מעבירים קבצי מנגה במייל כך שייפתחו?
למי שמכיר את הבעיה..
אני זוכרת שיש פתרון ולא זוכרת מהו. תודה!!!

• הוסף לסימניות
מצאתי את הפתרון בעצמי - לאלו שיחפשו אחרי -
מכווצים בראר, (או זיפ לא משנה) והמקבל צריך לחלץ את הקבצים למחשב שלו ורק אז לפתוח - ואז זה נפתח טוב בלי בעיות.

• הוסף לסימניות
תשמרי את הקבצים בפורמט של photoshop document
אני עושה כך ולא ראיתי בעיה (בפורמט הזה כמובן הוא ממשיך לשמור על השכבות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה פ.;1166267:
תשמרי את הקבצים בפורמט של photoshop document
אני עושה כך ולא ראיתי בעיה (בפורמט הזה כמובן הוא ממשיך לשמור על השכבות)
רק שאם העמוד גדול התוכנה עלולה לקרוס באקספורט או אח"כ באימפורט הפיתרון של PR יותר בטוח

בהצלחה רבה PR!!!

• הוסף לסימניות
אין לי ניסיון במנגה כך שאיני יכולה לעזור לצערי.
אבל חייבת לומר לך תודה על האימון שנתת בחברי הפורום!
מדהים שיש דברים כאלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה