בקשת עזרה - תמונה שממחישה שתמונות אינן בהכרח אמינות.

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לתמונה מצולמת, לא משנה של מה, שממבט ראשון נראית אמינה, אבל ממבט שני או שלישי ניכרת בה התערבות ממוחשבת. כלומר, שהוסיפו או שינו משהו שלא היה יכול להיות ככה במציאות.
למישהו יש בהישג יד דבר כזה?
רוב תודות!

• הוסף לסימניות
אני תמיד מראה את התמונה של הקורנפלקס המקורית והמעובדת....
מה את מחפשת משהו שמודבק ויש הוכחה??? היתה פעם כתבה בעיתון "זמן" בהתחלה שלו על פוטו שופ והיו שם מספר דוגמאות כאלה....

• הוסף לסימניות
זה לצורך תכנית כלשהי.
אני מחפשת תמונה שמסתכלים עליה, והיא נראית בסדר גמור.
רגע אחר קולטים ש: רגע, בעצם הפרט הזה והזה לא יכול להיות.
ואז מבינים שאיך זה כן יתכן? - כי התמונה עברה עיבוד במחשב.
מכאן, שתמונות מתקופתנו אינן בהכרח מקור מידע אמין.
מש"ל.

:D

ותודה! :):):)

• הוסף לסימניות
אני מקווה שזה לא אמיתי...:)

קבצים מצורפים

• 1381475_10202132143562516_1653635793_n.jpg
    KB 9.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
וואו!
מזכיר לי נשכחות!!
ביקרתי לפני שנים בדרום אפריקה, והתמונה די דומה למצב המציאות שם בשטח
חוץ מהמבט המת בעיניים שזה - כנראה מפלאי הפוטו שופ
:eek::confused:

• הוסף לסימניות
תעשי משהו מסוג של וגר זאב עם כבש....

• הוסף לסימניות
פעם העלו פה אשכול עם חיות מושלבות.
זוכרים? מזהים?
לא מצאתי את הלינק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה