כללי בקשת עזרה -תמונות- חגים

• הוסף לסימניות
אני צריכה די בדחיפות תמונות או אלמנטים (עדיף חינמיים או במחיר סימלי)
של החגים: ראש השנה, יום כיפור, סוכות,שמחת תורה.
אם יש תמונת או אפילו הכוונה לאן לפנות
(אבל לא לאתרי תמונות שאני צריכה מנוי או לשלם הרבה על כל תמונה או אלמנט)
תודה לכל המסייעים!!!

• הוסף לסימניות
אפשר גם ציורים
תודה

• הוסף לסימניות
ראש השנה:

קבצים מצורפים

• shutterstock ראש השנה שופר טלית סידור תפוח דבש רימון 707410915.jpg
    12.7 MB · צפיות: 113
  • הוסף לסימניות
shana.jpg

Shofar_2.jpg

• הוסף לסימניות
dreamstimeextralarge_11102963.jpg

• הוסף לסימניות
תודה רבה ענקית!!!!
אני מניחה שאני יכולה להשתמש בהם כרצוני -אם העליתם את זה לכאן?!

• הוסף לסימניות
סוכות:

קבצים מצורפים

• shutterstock_80442598.jpg
    19.2 MB · צפיות: 119
  • הוסף לסימניות
@B-GRAPHIC
אני לא מצליחה פתאום להוסיף כאן קבצים אז אם את מעונינת בעוד תמונות תביאי לי מייל,
ואולי כדאי שתכתבי יותר מדויק איזה תמונות את רוצה..
כי יש לי מלא דברים שקשורים לכל חג..
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה הרבה
מעריכה מאד

• הוסף לסימניות
אני לא יודע אם כל מה שמעלים/העלו פה אכן חוקי לגמרי (למי שלא רכש אותו). כדי לברר אם חשוב לכם.
נסו באתר Pixabay אתר חינמי לגמרי לשימוש מסחרי עם תמונות באיכות מעולה. כמובן זה לא אתר יהודי אז כמות התמונות היהודיות מצומצמת. אבל יש קצת לדעתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה